Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz DeFranco #4738 üzenetére

    Ha nem a Gimpulse-ról lenne szó könnyes szemmel bólogatólag értenék egyet veled. De mivel róluk van szó, így inkább keveslem a buktát. ;]

    De ha már sajnálkozás, akkor lehet a leendő palimada vásárlókat sajnálni, mert az eset után az Általános Szerződési Feltételekbe belekanyarították, hogy akkor és úgy vehetik el tőled a játékaid, ahogy ők jónak gondolják(Witcher 2 tulajok szevasztok!). :DDD Egyébként időnként felmerül Steam-nél, hogy olyan játék kerül fel a boltba, ami játszhatatlanul bugos, vagy egyéb olyan problemája van ami miatt nem működik úgy ahogy a hirdetésben szerepelt. Ekkor jön a szenvedés a supportal, és vagy visszadják a pénzt, vagy nem(változó), nagy ritkán cserélik másra.
    Gamestop a ToS-ében ezt ügyesen megkerüli, ugyanis senki nem vállal semmire felelősséget, ha játszhatatlanul bugos, akkor IJ a Kedves Vásárló. Igazából eddig a Steam szerződését tartották ilyen szempontból etalonnak("az a mienk amit megeszünk"), de úgy néz ki zárkózik fel a konkurencia. :) (elvileg a régi szerződésben benne volt az is hogy ha lehúzzák a rolót akkor visszatérítenek valamennyit a játékok árából.. régi szép idők)

    És megint csak említeném, hogy Gimpulse-on CSAK Paypal-el fizetünk, egyébként minden vásárlásnál cirka 400 forintot lekötnek a számlán, amit vagy feloldanak később, vagy nem.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák