Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #143259 üzenetére

    A Days Gone egy speciális eset, mert megjelenéskor egy bugtemető volt. Aztán bő fél év alatt helyre sikerült kalapálni. Anyagilag végül siker lett, hiszen több, mint 9m elment belőle. Az sem tett neki jót, hogy a woke rivjúerek az USA-ban miket firkáltak róla.

    Az már sajnos egyre kevésbé releváns, hogy a Sony mit és hogyan gondol. A CEO váltás óta sokan csalódtak bennük és nem úgy néz ki, hogy észhez kapnának. Konkrétan Bloodborne Remake és Days Gone 2, TLOU Part III amit mindenki vár tőlük. Ezek közül egyik se várható még nagyon sokáig.

    Profit: De basszus... vegyük már észre, hogy ha én csinálok 50 ezerből 100 ezret az ugyan 2x profi, de száni pénz, ellenben itt a ND 220 millából csinált 440 milla felett! Nem egy liga.

    Hogy lenne rossz befektetés 220+ millát keresni valamit? :-D Nyugodj meg fial az... folyamatosan. Nem olyan rég jött ki a Remastered az is fial. Jön PC-re is, borítékolható. Fialni fog. Jön a sorozat. Fial. Közben folyamatosan áramlanak be a ND merchandise termékekből is a jogdíjak. Megy a szekér. Bőven lenne lé a Part III-ra, de a ND most egy meg nem nevezett új IP-n agyal. Mire abból is lesz valami... pfff... gen vége. Talán.

    A GoW kevesebbe fájt egyébként, mint a Part II, becslések szerint bő 50-80 millával, ami nem kevés, de a ND meg etalont akart készíteni és sikerült is nekik.

    Almát körtével: A GoW egy csapkolda, egy ezer éve bejáratott, legendás franchise megújulása, amire senki, soha nem fújogott kb. semmit. A TLOU Part II. hozzá képest rétegjáték. Sokkal érettebb közönséget is igényel, nem csoda, hogy fele annyi se fogyott belőle. Azért a játékosok többsége továbbra se 50 éves unatkozó egyetemi docens...

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák