Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz FunPro #136302 üzenetére

    Látod valószínűleg rengetegen előrendelik, mert egyre csak rosszabbodik a helyzet. Egyébként nekem is az EA rémlik, mint akik elkezdték ezt a modellt. A Legendary Editionből a trilógia leglényegtelenebb DLC-je maradt ki, azt részemről nem is sajnálom.

    A Fifát már én is hanyagolom, a 18-cal végigjátszottam egy teljes FUT szezont, csak single-ben, idegileg belerokkantam, úgyhogy azóta én is elengedtem.

    Az NBA játszóteres része amúgy is agyhalál a sok ankle breakeres, háttal bármit bárhonnan bedobós, nem passzolós embereknek köszönhetően. A REC (5v5) még érne valamit, de 10-ből 8-szor ott is az van, hogy bejönnek squadban és kábé akkor jutsz labdához, ha beleállsz a passzsávba. Ami még szimpatikus, azon kívül, hogy nyilvánvaló grindfest: Sima barátságos meccset játszol, arra is kapsz VC-t, MyCareerben is kapsz VC-t, egész évben jönnek a locker kódok, na most a Fifában például ilyen nincs (gondolom azóta sem). Az NBA MyTeam szerintem sokkal jobban átgondolt, persze ott is néha belezavarodsz a kismillió challengbe. Ami viszont nagyon köcsög dolog: nem értem, hogy a pécések szemét hogy merik kiszúrni már második éve a prevgen verzióval. Persze megértelek, hogy elengedted, nekem még aránylag tart az újdonság varázsa, 2K20 volt az első, amelyik bekerült Game Passbe és nem sokkal utána valamelyik store-ban mindig elárazzák, 1000 Ft környékén megvehető. Egyébként eszembe nem jutna megvenni, főleg nem teljes áron.

    A lassú haladással továbbra sem értek egyet: azért veszi meg az ember, hogy játsszon vele, nem? Egy szezon alatt simán kimaxolod a karaktered, és még bőven marad pénz MyTeam pakkokra is, vagy egy másik karakterre, mert ugye a VC, meg minden más megosztódik.

    SenorGrande: Horda mód, legalábbis Gears után szabadon.

    [ Szerkesztve ]

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák