Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz WayneGace #133612 üzenetére

    "ha rákattintok, akkor elindul a játék. Nem tök mindegy, hogy gog, steam vagy epic fut a háttérben?"

    Akkor titkon te is teljesen egyetértesz tomsolo félremagyarázott köteles beszédével. :D

    Interview: Gabe Newell
    "In general, we think there is a fundamental misconception about piracy. Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem. "

    Egy középszar kliens jobb esetben a torrent szintjét tudja hozni, ehhez már többet nem ad. Márpedig ha a jogi és morális oldalt nem nézzük, akkor bezony hiányzik az extra szolgáltatás ami ellensúlyozná a plusz ráfordítást. :U

    Pedig volna mit:
    Reddit - PSA: Disabling Epic Games Launcher lowered my 5800X idle temps from 50C to 37C

    "Looked at mine, 5900x - 64C while just browsing youtube... closed epic games launcher, drops 20 degrees. Lol."
    "ok my 2600 was idling at 46 watching youtube, i thought that's not too bad, i exited Epic launcher and it immediately dropped to 38.
    Edit, it's gradually dropping even more, only 35 now."

    "Mine is the exact same. 5900x.
    Sat watching youtube while I download Cyberpunk (finished). Friend sends me a link to this thread, I look at my temp, 62, Close EGL, down to 42...."
    "Ryzen 5 1600 here and mine dropped from 52 to 44 almost instantly.
    I literally just signed in to post this, opening a bunch of browser pages and signing into reddit didn't make it go above 52 again so not sure what Epic browser is munching away on."

    Steam is sokkal seggesebb lett mióta kvázi Krómon futó weboldalakon van minden funkcionalitás, de az Epic tényleg gond nélkül bekajál 1x8-10, 3x3-5% proci teljesítményt egy régebbi Core i5-ből, úgy is hogy épp elindítva azonnal minimalizálom.

    Azt nem mondhatom hogy a torrentezők élete mára csak móka és kacagás, mert kriptobányásszal patkolt release-ek töltése csak bemelegítés a lemeztitkosítókkal és jelszó és infó lopókkal kövezett úton, de ingyen azért elnézőbb az ember. :)

    Többi kliensnek mi a mentsége? :U

    ui: Kis érdekesség, hogy az Aszpik Löncs-őrön ingyen osztogatott (persze mostanra fizetős) Just Cause 4 csak Win10 változatban került fel oda. Win7 és Win8/8.1 felhasználók csak pilloghattak hogy miért nem megy náluk mikor a Steam változattal (azaz a rendes változattal, mivel mindenhol addig Steam kulcsot adtak) épp ilyen gond nem volt. (minden más egyéb nyomor mellett :D)

    Saját közösségi tér híján Steam fórumon(!) kutattak utána a népek, és mint kiderült, Epic-re csak a Win10-es telepítő került fel, csak épp a Steam-es változat rendszerkövetelményét sikerült odamásolni. A megoldás az lett, hogy megváltoztatták a min spec-et Win10-re, és le lett tudva a dolog. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák