Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    ON TOPICból (#27337) Egon válasz

    Minecrafttal én is sokat játszottam feleségemmel egy x éve (kb. 10?!) és jól elvoltunk vele, pedig már akkor is öregebb voltam mint 10 éves (inkább két-két és félszer annyi). Lehet persze, hogy a hiba bennünk leledzik, de jó móka volt megvalósítani a fejünkben megbúvó ötleteket. Valószínűleg a gyerekekkel is játszani fogok, ha elég nagyok lesznek hozzá.

    Nem tudom mekkora a gyermeked, de az új modok nyaggatását akár jó irányba is forgathatod és akkor előnyt kovácsolhatsz belőle. Emlékszem, hogy apum régen én is kikészítettem, csak akkor az autoexec.bat és a config.sys fájlok átírogatása volt a gond. Aztán egyszer azt mondta, hogy nem, ez így nem fog tovább menni, oldjam meg magam. Megmutatta hogy csalogathatom elő a helpet és abból dolgozzak. Nekem rohadt fontos ügy volt, úgyhogy mindent elkövettem ,hogy menjen. X hét után csak pislogott, amikor egy menüt készítettem amivel válogatni lehetett az EMS, stb. beállítások között (és akkor nem volt internet :) ).

    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha ilyen eltökélet a srác/lány akkor megmutathatod neki, hogy milyen lépések mentén tudsz egy ilyen modot telepíteni és hogy próbálja meg akkor a következőt egyedül. Meg kell persze húzni a határokat és megmutatni hogy hogyan tudja az aktuális állapotot elmenteni, ha valamit elcseszne, aztán küzdjön Ő. Még tanulhat is belőle!

    Azért pedig ne hibáztassunk senkit, hogy ha a saját szabadidejében elkészít egy modot és nem tartja up-to-date -nek. :)

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák