Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz i2k #124378 üzenetére

    Na, csak úgy Imysen: "Látom, az agyadig nem is jutott el a válasz..." (#124202). ;]

    Te írtad, nem én: "Middle-earth Shadow of War Gold Edition = Definitive Edition"
    Utána leírod mégegyszer:
    "Khm: Én a Gold Editiont linkeltem.
    Gold = Definitive"

    Most ha "=", akkor nem mindegy melyiket írod? Minden normális ember az olcsóbbat vette volna összehasonlítási alapnak. Vagy a hatásvadászat miatt a fehér boltokból direkt egy régi, már nem létező verzió magasabb árát említed? Minek? Nem az a cél, hogy használható és korrekt infót adjunk a többieknek? (költői kérdés)

    Fehér árakra az alábbiakat írtad:
    "Historical Low: GameBillet on 2018-07-06 -- 75% OFF -- 25,49€ (~8200 Ft)
    Current Best: GamersGate on 2018-10-22 -- 0% OFF -- 99,87€ (~32110 Ft)"

    Azt írtam, hogy "az általad említett árnál olcsóbb" Voidun, majd leírod Te is, hogy ugyanezt láttad a gg.deals linkemen, amit direkt azért tettem be, hogy ne csak a levegőbe beszéljek. :C

    Miért írtam amit írtam?!
    Hát azért mert míg Te azt állítottad, hogy szürkéből 13,69€, míg fehérből /majdnem a duplája/ 25.49€, addig a valóságban ez szürke 13,69€ VS 14,99€. Ez azért nem ugyanaz és ezt a többieknek is látniuk kell, hogy megfelelő következtetéseket vonhassanak le.

    Bocs a stílusért, de a hócipellőm kezd telelenni, hogy Neked mindig minden áron igazadnak kell lennie és bármilyen apróságot képes vagy támadásnak vélni majd pokróc módon kiosztani a másikat (a mostani szitu még nem is volt vészes). Aki Téged nem ért meg az mind gyengeelméjű. Ha Te nem érted meg, hogy a másik mit ír, akkor sem benned keresendő a hiba, hanem a másik "debilben".
    Saját fegyvered használtam ellened, hátha feltűnik milyen sértő és bántó is tud lenni, amikor egy fórumtársad ilyen módon beszél veled. Remélem így leesik és mikor legközelebb hasonló hangnemben kezdenél írogatni, akkor inkább átírod, ahelyett, hogy elküldenéd.

    Ettől függetlenül szeretlek, tisztellek - félre ne értsd, de ez most már hosszú ideje nyomta a begyem (és szerintem nem vagyok egyedül vele).

    Cicaharc vége, nem fogok ilyen baromságokba többet beleállni, nincs erre időm :).

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák