Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz warcat #124052 üzenetére
Próbáltam optimista lenni, kérem szépen.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
micafighter
nagyúr
Köszi a megosztást, a téma érdekes.
Eddig is volt ilyen megoldás, eddig se volt olcsó, eddig is macerás volt a használata, eddig se működött mindennel. Nem látom most mi lenne másképpen, mivel a fő probléma a játékok irányítása controllerre van írva és azt nem olyan egyszerű atrakni egy billentyűre konzolon, illetve nem is lesz olyan szinten személyre szabható mint egy jól megírt PC játék (ahol szabadon állíthatod a billentyű kiosztast. Ez se igaz mindenhol ugye..)
Úgyhogy nem látom ez mitől lenne rendkívüli, mert az alapvető gond nincs megoldva, és nem hiszem, hogy egy 3rd party oldaná ezt meg, de ne legyen igazam
Ha lenne a konzolokra is rendes Bill+egér támogatás, sokkal jobb alternatíva lenne a PCknek.
Úgyhogy azért kíváncsian várom
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Egy kis infó a 15-én (újra) debütáló HELLGATE: Londonról.
Persze sok komment kifogásolja, hogy miért lesz könnyebb, és miért nem lesz multiplayer?
Mondjuk azt már előre közölték, hogy single lesz.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz reelc #124057 üzenetére
Hála az égnek, hogy nem lesz multiplayer...
Nem kell minden címet elbafni azzal a Phi Csőrrel.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
jaja, csgo is milyen meno lenne csak szingliben...abszolut nem vagyok multi fan, de ebbol a jatekbol kiherelni a multit...ujabb buko lesz, szerencse hogy nem nullarol epitkeztek, es ahogy nezem még csak grafikai upgrade se tortent, csak herélni kellett a jatekot.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz maross #124060 üzenetére
Szerintem, nem ok nélkül vették ki a multit: tudják jól, hogy a mai, bátlőőőőrojálos-pju-pju-pju világban a Hellgate-féle multiplayer közröhej tárgya lenne.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
válasz micafighter #124062 üzenetére
Ha a singlenek normális ára lesz és nem fogják lehúzni az emberek a multi hiánya miatt (közölték előre, hogy single), és sikeres lesz, akkor nem tartom kizártnak, hogy esetleg legyen multis változat is valamikor.
Elég durva kálváriája volt ennek a játéknak, kiderül mit tud 11 évvel az első megjelenése után.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #124060 üzenetére
Volt is anno olyan, a Condition Zero, jó kis kampány volt.
Az új COD a fő vicc, de legalább innentől nem kell foglalkoznom azzal a szériával (se).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cskamacska
addikt
válasz reelc #124063 üzenetére
Na ácsi, ez a játék 11 éve már egyszer megbukott single játékként, mert a multit nem nagyon kapták fel.
7 éve ilyen kvázi-MMO-ként újra kiadták, és bár nem volt hatalmas siker, egy kisebb rajongótábort azért eltartott.
Most újra kiadják ugyanazt a single játékot 11 év után(!), de már a multi lehetősége nélkül, és akkor azt várják tőle, hogy.. mit is?Szerintem meg ezek hülyék, nem kicsit, nagyon.
Agyzuzo: Azért ez így túlzás. Kis kampány volt a Condition Zero / Deleted Scenes, nem vitás, de hogy jó is lett volna.. Csak hogy belőjük mikor jelent meg, fél évvel a Call of Duty után, és fél évvel a Half Life 2 előtt..
Az új CoD egyébként nagyon fura dolog, mert a Battle Royal része nem is rossz. Teljesen komolyan, sokkal jobb mint az utóbbi évtized copy-pasta CoD sima multija, ami egyébként továbbra is bent van, és továbbra is.. olyan.
No meg ugye a single kukázása azután történt, hogy volt egy Infinite Warfare, meg egy WWII. Érted, nem a Modern Warfare 2, vagy a Black Ops 2 után kaszálták el, hanem amikor szegény CoD single nyüszített, hogy lőjék már le, nem akar így tovább élni.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
reelc
veterán
válasz cskamacska #124065 üzenetére
Mint bárki aki játékot kiad: sikeres legyen, és játsszák.
Lehetőségként írtam a későbbi multit.
Amúgy a single kiadáshoz nem kell szervert biztosítani, stb. szóval valószínűleg így költséghatékonyabb újra piacra dobni a címet.
Amúgy fogalmam sincs (lehet neked sem), hogy mennyire sikeres ez multisként Koreában ill. ahol évek óta üzemel így.
Lehet nem termel már eleget és ezért elhozták nyugatra singleként.
Lehet eleget hoz, és a single teszteli a piacot, hogy ez a 11 éves cím mennyire élhetne meg (emellett ugye vannak nagyon sikeres Borderlandsok is, hasonló mechanikával)Úgyhogy szerintem pedig van eszük, az utolsó változatból kiszedték a multit, kiadják újra, majd kiderül hogy reagál a piac.
Amúgy nem ugyanazt, mert a Tokyo kigészítő nem volt része az alapkiadásnak, csak később jelent meg, de azt már nem is az eredeti csapat csinálta, hanem az új jogtulajok, úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A TES VI és a Starfield is a Fallout motorját fogja használni, nemhogy RT, még új motor se lesz az új konzolgenre.
-
micafighter
nagyúr
válasz cyberkind #124067 üzenetére
Erre kíváncsi leszek.. a Bethesda játékokhoz eddig sokat hozzá tettek a nexusmods és egyéb helyeken elérhető ingyenes modok. A fizetős modokat ugye sikeresen bevezették, most a fallout 76 steamre nem is fog jönni, csak a saját kliensükbe, én nem lepődnék meg, ha a mod támogatás is csak a fizetős modjaikon működne a jövőben.
Nem túl biztató irány.
Főleg hogy most a multi irányba megy el az egész, én részemről már vártam egy co-op falloutot, de tultolták, a 76ban NPC egyáltalán nem lesz.. így sejteni lehet milyen szintű lesz a story. Cserébe kapunk egy könnyen hackelheto multiplayert..
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #124068 üzenetére
Szerintem ez is ahogy a TESO idővel jön Steam-re, csak hát ugyebár nem tetszik a Steam által kért 30% a Bethasda-nak amik az első hetekben igencsak komoly pénzek. A mod támogatást nem tudom hogy megy ami fizetős, de benne van, hogy az van amit írsz, persze a közönségnek nem tetszene, és itt de főleg a TES-nél rengeteg emberről van szó, talán megéreznék anyagilag.
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #124070 üzenetére
Nyilván fejlesztik de akkor se képesek az új genre se új motort csinálni még a TES-re se.
-
i2k
őstag
-
Agyzuzo
addikt
válasz cskamacska #124065 üzenetére
Nekem a Black Ops 2 a kedvenc single kampányom COD témában. Annál csak a Black Ops 1 meg a World az War jobb, nameg az origi Modern Vórfőr.
Egyikkel se multiztam, szóval azt passzolom, de ha lett volna single akkor valószínű előbb-utóbb eljut hozzám, így meg nem fog. Igazából kimondottan szar egyik rész se volt, a Ghost volt gyengébb valamivel, a Black Ops 3 meg uncsi és Crysis copy szarul, de amúgy elvoltam velük. A WWII lehetett volna hosszabb azt úgy vágták el hogy én konkrétan azt hittem a kampány felénél járok.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #124074 üzenetére
Valamelyik Black Ops volt, talán a II. rész és Afganisztán a 80-as években. Utána jött a Mi-24 a dzsungel fölött, az pedig egy nagyon jó szakasz volt. Nem volt az a lovaglás gáz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
Egy kicsit mélyebb V-rally 4 értekezés.
5 féle versenytípus van ezek nehézség szempontjából kb. a következők:
Buggy - nagyon árkád, tolni kell mint az állat kb. fék nélkül(van ilyen acsi) a cirka 6 fős mezőnyben. A helyszínek jópofák, bár az elején nagyon-nagyon könnyűnek tűnik, de hard szinten azért lesz min kapaszkodni. 4-5 helyszín van 3 féle nehézségű útvonallal. A nehézségi factor kimerül a helyszín útvonalában illetve a verseny szintjében. Utóbbi azt jelenti, hogy kb. csak a legdrágább kocsival abszolválható magasabb szinteken, mivel a versenyeken nincs megkötés a kategóriára. (És ez igaz a többi játékmódra is.) A Buggy a karrier mód pénzcsinálója - érdemes rámenni minél hamarabb.
Rally Cross - ez már jóval nehezebb, de itt is mezőnyben kell tolni, sok az aszfalt rész a pályákon ott kb. autóversenyhez megszokottan kell tolni, de a sáros, vizes, erdős részek viszont csúsznak rendesen. Itt kapunk mapot is segédletként.
HillClimb - ez egy hegyi időmérő, gyorsasági verseny, A-ból B-kell eljutni a leghamarabb idő alatt egyedül - csak egy megtett szakasz jelzést kapunk segítségnek. A pályák elég szemetek, világból való kigyorsítás után kapunk a pofánkba egy 210 fokos visszafordítót meg ilyenek. Száraz időben az RC-vel egy nehézségben van, viszont vizesen - vagy a nehezebb pályákon szintén nem könnyű - be kell tanulni a pályákat. Itt jegyezném meg, hogy óriási élmény volt vezetni benne a Pariss S62-t ami egy elektromos versenyautó típus.
Rally - na itt már ömlik a szósz a rendesen a nyakunkba. Sztem nehezebb mint a Dirt Rally -az irányítás hasonló szósz, bárki bármit mond*** - az autók jóval erőteljesebben csúszkálnak, ezért nagyon kell ügyelni mikor mennyivel megyünk, hol fékezünk vagy kézifékezünk(kötelezően). Ha betanuljuk a pályát és jó kocsit választunk akkor van esélyünk. Előbbit bonyolítja, hogy a rally-hoz a helyszíneken irgalmatlan hosszú, cirka 20-25km-nyi útvonalat gyártottak le, ebből rak össze a gép alkalmanként egy teljesen egyedi útvonalat, ezért a Quick Race-ben a rallyhoz van stage (random) pálya generátor is. Alacsonyabb kategóriában az autók szarabbul mennek és nagyon csúsznak, magasabb kategóriában gyorsabban mennek és még jobban csúsznak Az vicces, hogy a homok jobban csúszik benne mint a hó. Egyébként nagyon élvezetes ez a mód, régi Colin jutott eszembe sokszor.
Extreme-Khana - na ez teljesen őrület. A szokásos menjél és technikázz bólyák meg repcsik között, ugrass be az ablakon, vonaton whatever cucc. Sajna itt némelyik - főleg aszfalt - pályán kijön a fizika hiányossága és nagyon nehéz összehozni egy hibátlan 360 fokot, ráadásul egy-egy bója leverésével horror büntetéseket kapunk, így egy hiba / restart (szimulator.) Szerencsére azért vannak benne jó pályák is pl. Nigéria tökre bejött a Fordokkal, csúszott mint a fene meg tele volt aljas bukkanókkal, de marha büszke voltam magamra, hogy a 3(!) kör alatt megcsináltam hiba nélkül.
Összegezve nem hibátlan cucc, de aki szereti a kihívásokkal teli autós játékokat annak tudom ajánlani mert marha élvezetes, dühítő és idegesítő is tud lenni (Minden esetre nekem jobban el lehet ezt hinni mint annak aki azt írja, hogy Kanadában versenyzés közben mi történt vele - mikor Kanada egy tesztpálya. )
*** Felraktam és kipróbáltam a Dirt Rally-t is, érdekes módon 15 óra V-rally után első stage-n elsőre 3. utána pár restart után végig első lettem.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #124077 üzenetére
Ki van nézve, de
-- baromi olcsón akarom
-- leginkább csak csöcs-szimultáronak, mert verekedősökben ultra béna vagy (értsd: semmi kedvem 83 kombót megtanulni az ellenfelek ellen)
-- nem mindig a cicik miatt veszek játékotA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #124076 üzenetére
//Kár, hogy --- leírásod alapján --- béna lennék, és a V-Rally-ra való rászokás (gyakorlás) miatt GRID 2-ben lennék kaki...
-
Csapoati
nagyúr
Érdekes, nekem az átállás mindig gyorsan ment, persze x idő szünet után azért kell némi idő a visszaszokásra.
tomsolo: Köszi a leírást, ezt szerintem be fogom húzni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomsolo
addikt
válasz Dilikutya #124080 üzenetére
Imi: van benne verekedés is - Geralt mint BOSS lol - de messze nem olyan technikás mint egy MK vagy Tekken. Viszont ez az öltöztetős - tamagotchis mód - király meg lehet osztani a csajodat/fiúdat másokkal is. Elég jól van optimalizálva nem is kell hozzá bivaly erős gép, de cserébe nagyon látványos. Éne 35 ojróért vettem az alapverzát, az SP-kkel várok mert a Tekkennél se érte meg.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Eddig bejelentett blek frájdéj (Fekete Péntek) akciók idehaza:
November 16. Extreme Digital
November 23. Media Markt + EmagOlcsó konzolokra és konzolos játékokra fel!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #124082 üzenetére
Nem kell, a csajokon még búbpáncél sincs. Csak simán kilógnak a csecseik.
TBT: Arra a Balkán Friday-re gondolsz, ahol mindig lehal minden, a tényleg zakciós készlet az mind a 15 darab erejéig érvényes, és egyébként a normál ár háromszorosát felezik meg az alkalomra tekintettel?
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz cskamacska #124084 üzenetére
De ha nem emelnének árat (persze fognak), akkor is vicces lenne Black Friday-nek. Az eDigi AKÁR 40% -ot is enged! Nem minimum 40, hanem legfeljebb 40... arra a 10 itemre amit cskamacska emlegetett .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
tomsolo
addikt
Van olyan ruha is Ha meg sérülnek foszlik róluk a gönc vmennyire
Van benne egy rpg/visual novell szerű kalandozós cucc - saját kreatúrával, upgradelhető fegyókkal skillekkel wahtever ahol a különböző buffos/harcos encounterek mellett kapunk vmi történetféleséget is illetve ebből van egy másik ami ilyen SC history jellegű kardonászás fix szereplőkkel. Emellé van még a az arcade mód (8stage) meg a multimóka.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Steam is ledöglik, ha nagy vásár van (ez már hagyomány), de ott legalább nem fogynak ki a cuccokból.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
micafighter
nagyúr
Szokott lenni azért pár tényleg jó akció.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #124082 üzenetére
Figyelem a kicsikét (annak fényében, hogy írod, hogy nem kombó-feszt különösen), de most garasoskodok kicsit, hogy aztán decemberben elverjek akár 20 ezret is...
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #124086 üzenetére
Mindenki kedvenc C-betűs szürkéjénél 57 juró a Deluxe... na, ez az ár már jó kiindulási pont.
-
tomsolo
addikt
Felejtős a Deluxe. Tekkenből azt vettem és megbántam mivel - ez a helyzet ennél is jelenleg - induláskor lófac kontent volt hozzá, ami meg utána jött attól nem estem hanyatt. Ráadásul amikor kijött az SP2 az SP1 kapott rögtön 50%-ot steamen.
Az 59 meg rettentő sok pénz, voidun a preorderes ár 48 volt de azt se vettem meg. Ezt végül a HRK-n rántottam be, volt 3%kupon(Allkeyshop3), meg netkártya így nem volt fee se (mondjuk úgy néz ki én vettem meg az uccsót mert el is fogyott nekik. )
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Na úgy néz ki a boxhoz nem csak annyirol van szó hogy a Razer kiad egy 3rd party Bill+egeret Hanem hivatalos támogatás lesz, a Razer a partner az "official" megoldáshoz, de menni fog más input eszközökkel is.
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #124095 üzenetére
Ez nem volt egyértelmű, vagy csak én gondoltam így?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz micafighter #124095 üzenetére
De ez már a bejelentéskor is így volt. [link]
Warframe-ben simán toltam kacat Tesco-s billentyűmmel meg egérrel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest