Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    Ha már az on-topic várhatóan gyomlálva is lesz, ezért érdemes lenne megmenteni egy potenciálisan zaftos flém indítására alkalmas témát ^^

    #25620 wjbhbdux 2018-10-28 09:10:29

    Én Ubisoft játékot már nem nagyon vennék, hiszen tesztelik már a Google-el közösen induló streamelős szolgáltatásukat, az meg havidíjas lesz és megkapsz mindent ami Ubi. Ez a vegyünk játékot dolog jól ki fog halni 5-10 éven belül, aki előrelátó már most letesz róla. Ez így lesz valószínüleg az összes komolyabb kiadóval + MS/Sony kínálat így végre elérhető lesz PC-n vagy akár mobiltelón is. Csak győzzük a sok előfizut, Steamen addigra csak indie lesz, a digitális játékgyűjtemény olyan elavult lesz mint a 2000-es évek polcon rothadó CD lemezei.

    PH! források
    Electronic Arts szerint a felhős játéké a jövő. Lehet, hogy igazuk van?
    Saját felhős játékszolgáltatáson dolgozik a Google?
    Az új Assassin's Creeddel teszteli felhős játékszolgáltatását a Google
    Felhőbe viszi a játékot a Microsoft is

    eddigi válaszok

    #25622 reelc válasza wjbhbdux #25620 üzenetére 2018-10-28 09:39:56

    Ez az evolúció már tart a filmeknél/sorozatoknál.
    Ilyen feldarabolódás van a filmek/sorozatok streamelős-havidíjas világában is. Kezdetben volt 1-2 nagy cég, amiknél volt kb. mindenféle sorozat/film. Aztán ezek jogtulajdonosai felismerték, hogy mennyi pénzt le lehet akasztani a dologból, ezért alapítottak saját stream platformot, és elviszik a kínálatukat onnan ahol eddig volt.

    A vége ennek is az lesz, hogy lesz vagy 8 féle platform amire elő lehet fizetni, és majd szépen versenyeznek egymással. Az előfizető meg nem kap meg mindent 1-2 forrásból, mint eddig.
    Az egyetlen ami jó, hogy a verseny új, saját gyártásra is ösztökéli őket, törekednek a minőségre, mert előfizetőket hozhatnak az új tartalmak.
    Mondhatja valaki, hogy a stream csak egy dolog, ott a tv. De azon nemigen lesznek a stream exkluzív sorozatok. (Természetesen a topikhoz méltóan csak legális forrásokról írtam)

    (Netflix, Amazon, Hulu, a Warner-DC platformja, a HBO streamje, a CBS platformja, jön a Disney is, és még biztos kihagytam párat, annyira nem követem figyelemmel).

    #25626 gejala válasza wjbhbdux #25620 üzenetére 2018-10-28 10:36:20

    Ez a stream csak akkor életképes, ha igénytelen vagy a látványra/játékélményre. Odyssey esetén is nagyon látszik/érződik, hogy ez csak egy erősen tömörített video stream, közelében nincs annak, amit a PC neked helyben renderel.
    És akkor ez egy viszonylag lassú menetű játék, egy FPS-nél még gázabb lenne az élmény. Egy ultragyors DOOM-ot el se merek képzelni ilyen formában.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák