Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz i2k #111100 üzenetére

    Ez a Vega-ra is válasz lehet.

    Anno kijött a Fury X nevű hihetetlenül gaming-re való kártya, aminél akkora hypetrain volt, hogy a TGV egy ócskavas se lehetne. Aztán pont úgy mint most ahogy letelt az NDA és nyomogatták a "teszterek" kiderült, hogy az elavult, ócska, szar ref 980TI ellen talán jó,ha már egy custom TI-t teszünk mellé akkor viszont nulla, azaz nulla értelme van a kártyának, pedig volt az a kártya is minden, de főként ocdream, amit szintén nem tudott, úgyhogy én már csak így bízok ebben. Most csak annyit néztek be, hogy ezeket a procikat még a nagy Lisa Su is a gamereknek is szánta, és nemcsak munkába, ahova valóban király ez tény, de ennyi, a nagy Amd, aki a PC Gaming-gért annyit tesz, hogy szavakkal leírhatatlan pont a PC Gaming-re szarik rá, pedig az NV meg az Intel folyamatosan árt a PC-nek.

    (#111102) morfondőr
    Sajnos nem tudok drukkolni mert mindig ez a vége, de, hogy csak a legutóbbit mondjam, feljebb leírtam a Fury X-et. Valahogy nem akarja megérteni az Amd, hogy kapitalizmus van és ez az egész nem érzelmi alapon megy, megint fejlesztették ezt 4 évig de sokak szerint még a driverekre nem maradt idő, mindig ez a vége, az állítólagos Vega-ról a drága házigazdának hála vannak olyan pletykák, hogy a sima 1080-at megalázza meg persze nem is ez ellen a széria ellen készül, megint sok mese habbal, kedden az NV tette meg nekünk azt a "szívességet", hogy árat csökkentett és nem az Amd miatt, jöhet itt bármi, sajnos nincs új a nap alatt.

    (#111103) arty
    Játékra az, és feljebb leírtam, hogy nem ez lett mondva, illetve nyugodtan kiadhatták volna a kisebb procikat amik magasabb órajelen mennek és talán játékra vannak, szóval nekem jöhet továbbra az "olcsósított" Intel.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák