Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz Crytek #106104 üzenetére

    A nevetés smiley talán nem volt elég konstruktív egy normális vitához, de tény, hogy lehet azt hitte, hogy ironizálsz. Feltételezve, hogy tényleg nem érted a gondolatmenetét eaminak és Csapoatinak, íme az én "normális" válaszom:

    1. Ha jól tudom csak 6 *Steamre regisztrálható* játék volt benne, ami $2/játék árat eredményez
    2. Az egyik játék (Salem-es) már volt bundle -be, 50 cent alatti árral, ami miatt kénytelenek súlyozni az értékét, így a többi játék árát emelve. Sheltered és a Banner Saga -ból van annyi, hogy $2 -ért már szinte lehetetlen eladni, ezeken tuti buksz $1 -t (legalább).
    3. A húzónevek (általában a monthly előre felfedett címe) alapból minimum 2x -es szorzóval számolandóak, de inkább 3-mal. Előferdülhet, hogy $3 -ért volt aki SOMA-t feltette GB -be, de fix, hogy 1 másodperc alatt lecsaptak rá.
    4. A WWE 2k16 -ot árazták be $4 -re páran, mert kb. csak azt akarják eladni és a GB közösség szellemét análisan jól megizgatva próbálják kihozni a monthly -ból a legtöbbet amit tudnak.
    5.1. Csak a GB -n létezik a "no-profiteering" szabály (és mint a 4. pontból kiderült ott is kezdik feszegetni a határait), így nem számíthatsz az általad említett $1.72 -es árra.
    5.2. Kereslet-kínálat. Engem nem érdekel a SOMA, de $2 -t símán vinném. Kiváncsi lennék arra, hogy hányan vagyunk ezzel így. Megcsinálhatnánk a felmérést a többi játékra is és akkor láthatnánk, hogy melyikre hány jelentkező lenne. Boritékolnám, hogy a SOMA vezetne a listán. Máshonnan nem beszerezhető ilyen áron, ami miatt érthető, hogy a "no-profiteering" szabály által nem korlátozott területeken az árát a "piac" szabja meg, s ez jóval a $2 -os álomhatár fölött van (inkább a $7-hoz közelít).

    Az IG GroupBuy miatt hatalmas köszönet jár Neked, mert nagyon sokat segítesz vele a közösségnek. Egyedül ezen segítőkészségeddel kapcsolatos hála jeléül számíthatnál az általad meghatározott áron beszerezhető SOMA -ra. :K

    Szerk: *-ozott rész

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák