Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Sziasztok
    Tanácsért jöttem hozzátok.
    Adott egy panel lakás 2 nem túl nagy szobával.
    Eddig a nagyobbik szobában volt a gép az egyik sarokban, ami egyben a háló is volt a kicsi szoba volt a dolgozó és "lomos" szoba mivel egyedül lakom.
    Jelenleg viszont a felújítás után a kicsi szoba lesz a háló, és szembesültem vele, hogy nem igazán fog oda beférni a jelenlegi asztali gépem.
    Eddig ugye úgy volt megoldva hogy gép mellett volt nemsokkal a TV így HDMI kábellal össze volt kötve, és ha filmezni akartam akkor áthúztam az MPC-t a tv-re és hajrá.
    Most viszont a TV maradna a hálóban, gép viszont mint mondtam úgy néz ki marad a régi helyén a most nappalinak kinevezett szobába.
    Kettő között elég nagy a távolság, HDMI kábellal nem igazán kivitelezhető a dolog, plusz elég drága lenne egy 25-30m-es kábel.

    Innentől érdekes a dolog, és jöttem ide segítséget kérni.
    Amikre eddig gondoltam.
    1: A hálóba összerakok / veszek valami esztétikus és kicsi gépet amit tv-re kötve nézhetek bármilyen formátumú filmet.
    2: UTP kábelen viszem át a HDMI jelet és telefonról vezérlem (Unified Remote) a gépet ha filmezni akarok (eddig is sokszor volt így főleg ha ágyban feküdtem és lusta voltam a géphez mennie :P)

    Amennyiben az 1-es megoldás maradna, úgy ki mit ajánlana akár alkatrészekből válogatva, vagy akár valami kompakt összerakott cuccot számításba véve?
    Külföldi beszerzés nem probléma, ha esetleg ali/ebay/stb helyről van valami fain cucc.

    A válaszokat előre is köszönöm :) :R

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák