Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatír
aktív tag
válasz Jam-Master J #1795 üzenetére
Szerintem a kollégáidank igaza volt...bizti én vagyok a hibás, de én is majdnem beszartam...Mikor a kis mandulaszemű macskaként kezdett el visítani... kiráz a hideg.
Az igaz,hogy a sztori gagyi, semmit mondó, de moziban nézve elég durva volt...nekem..
Úgy látszik,hogy draku után az ''ázott hajú'' bigék veszik át a főszerepet...
A keleti féltekéről mostanában tódulnak a hasonló filmek...pölö szem
Egy 1000, sok olcsó. Koci-koci...Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek
-
BatemanX
tag
Ennek kapcsán emlékezzünk meg az örökké szeretve tisztelt címfordítókról, akik úgy tűnik arra verik egymás f...t hogy az átok szót belerakják egy film címébe. Az általad említett filmnek az eredeti címe The Haunting volt (ami kísértést, kísértetjárást jelent). A mostani átoknak The grudge az eredetije, ami haragot jelent, de nyilván az valami számunkra érthetetlen okból nem felelt meg a fent említett díszes társulatnak.
''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
BatemanX
tag
válasz BatemanX #1805 üzenetére
Erről jut eszembe, ebbe a topikba össze lehetne gyűjteni a legsz@rabb címordításokat is. lehet, hogy volt is ilyen kezdeményezés, mindenesetre ideírom a kedvenceimet:
Leaving Las Vegas - Las Vegas, végállomás
Oceans eleven - Tripla vagy semmi
The Ladykillers - Betörőm az albérlőm
Event horizon - Halálhajó
The 25th hour - Az utolsó éjjel
The whole 9 yard - Bérgyilkos a szomszédom
.
.
.
Szerintem lesz még folytatás''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
BatemanX
tag
Minden csütörtökön megugrana a hozzászólások száma, ha lenne ilyen.
Még1:
Wild Wild West - Vadiúj Vadnyugat (Vadiúj mi? 6 éves lehettem mikor ezt a szót utoljára komolyan használtam)''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
Dilikutya
félisten
Evil Dead 2. Nem tudom, volt-e már. Hihetetlen. Ilyen színészi alakitást én még nem láttam
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Agostino
addikt
Nem csak téged paráztatott meg az a film. Lehet, hogy gagyi a sztori, de azóta mindig benézek este a takarom alá .
Amikor a munkahelyén a liftből vagy miből kimászott az a szarság..huhh..kész. Végül egy verőfényes délutánon néztem meg az öcsémmel a filmet.
-Hrrrrhrrrhrrrrhrrhrrrrrrr. - Ne szórakozz (nemtomanevét) - HrrhrrrHRRRRRRRRRRR.
Kivágtam a hörgését, haver felhív, telefon a hangszóróhoz, hörgés lejátszása..Leteszem. Haver felhív : Anyukádat! Egy pillanatig elhittem! Ma sem alszok, hogy rohadnál meg.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
kretenallat
senior tag
rap revu romeo
nem lehet leirni szavakkal szerintem...:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
szucsi
őstag
Látta valaki a szörny című opust?
Egy kurva nagy műkrokodilról szól, aki hamm-hamm megzabál egy két embert, de aztán jön Ice-T vagy valamelyik ügyeletes logorreás feka harcos, és lehenteli asszem, de a végét egyszer sem láttam, mert az első 20 percben vagy elaludtam, vagy átnyomtam a TV-shopra.
Most akciós a teszkóban egyébként. 990-ért bárki magáévá teheti. -
Drizzt
nagyúr
válasz Jam-Master J #1795 üzenetére
A bemutató szerintem sokkal jobb, mint az egész film. Az alapján még azt hinné az ember, hogy jó filmet fog látni. De egy vicc az egész. Poénnak jó, horrornak gyenge.
I am having fun staying poor.
-
szucsi
őstag
A legdurvább a Sejt, ami egyébként nagyon zsír film, legalábbis ami a képeket illeti. Sztorira nem nagy bumm.
Az eredeti címe The Cell, ami ugye cellát vagy sejtet jelent. A filmben egy kurva kukk nem esik semmiféle sejtről, a főszereplő pszichopata viszont egy vízzel teli üvegcellában fujtja meg a nőket.
Leiter Jakab díjas ferdítés, minimum. -
Sátán44
addikt
Most jöttem haza a moziból és a KÖR 2-őt néztem,de számomra nem váltotta meg,amire vártam
Az 1-ő része eseménydúsabb volt!Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
brownus
veterán
amit most fejeztem be: Megint bérgyilkos a szomszédom
hogy ez egy mekkora sz@r volt, nem találok rá szavakat, elbasztam az életemből két órát -
Dilikutya
félisten
Én már 3x láttam a Bérgyilkos 2-őt Nekem tetszik. Gagyi, de jó
Mazka05: Lehet Most néztem szilveszterkor, vagyis akkor volt, amikor bealudtam hamar rajta Rá egy hétre végig néztem, de akkor se nyújtott maradandó élményt. Nekem a parázós filmről más fogalmaim vannak. Sajnálatos módon szinte csak fogalmaim, mivel az Alien 1 és a 3-on kivül másra nem nagyon emlékszem, amiben kicsit is átéreztem volna a félelmetes hangulatot Talán a Bíbor folyók... bár az inkább nyomasztó. A Kör nekem csak tipikus amcsi popcorn-thriller.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
viizo
tag
nekem nem is lett volna akkora csalódás a bérgyilkos a szomszédom 2, ha nem látom az első részét, ami atomjó volt..
-
heihachi
addikt
Most hétvégén volt szerencsém a Nemzet Aranyához... Na jó, nem a leggagyibb film amit valaha láttam, de azért űbergagyi. Azthittem, hogy ilyen szintű színészekkel már lehet valamit kezdeni...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
asimov
aktív tag
válasz Vangelis #1840 üzenetére
A bíbor folyók 2, biztos nem az a film amit meg akarsz nézni... Annyira vártam, és annyira xar lett!
Nem tudom láttátok-e, de nálam simán viszi a világ eddigi legrosszabb filmje címet: MACSKANŐ
Ehhez képest a hologrammember kutyafüle!
[Szerkesztve]''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas
-
viizo
tag
mindenki szidja a Macskanőt, citromdíj meg minden, és lehet most megköveztek, de sztem sokkal gagyibbak is vannak a tavalyi filmtermésből, pl. a Nyílt Seb (In The Cut) Meg Ryan-nel..
-
Vangelis
félisten
Na megnéztem....nem egy nagy xar..csak hülyeség.
Nekem az nem volt jó hogy túl sötét volt még a rendőrőrs is.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest