Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Szerintem ne olyan töltőt keress ami a lámpában van. Akksi és töltő. Olcsó és jó. A töltő azért ajánlott mert eu dugós, és lekapcsol a töltés végén, nincs csepptöltés. Ez fontos a Li-ion akksiknál, mind élettartam mind balesetveszély miatt. ( én ezt a töltőt többre értékelem mint a sokak által ajánlott trustfire töltőt - és kb feleannyiba kerül)
Lámpából pedig ha kicsi kell akkor 501b vagy 502b attól függ hordszíjas vagy övcsipeszes kell-e. ( hordszíjas szerintem biztonságosabb és kényelmesebb) Mindenképpen XM-L T6 led, de szerintem nnagy favorit az 501b XM-L U2 OP refivel. Nagy fény-kicsi lámpa, kertbe horgászáshoz túrához nagyon jó a nagyobb szórt fény. (élőben sokkal jobban szórt a fénye, mint a fentebbi képeken látszik)
Sokan ajánlani fogják itt a nagyobb lámpákat de el kell dönteni hogy a kényelmes használat fontosabb( pl zsebrelehet vágni), vagy hogy 100m-el távolabbra tudj világítani esetleg. (utóbbi ritkábban szükséges szvsz).Ez nem azt jelenti, hogy a kisebb gyenge fényű, mert az is elvisz igen messzire és igen erősen, véleményem szerint átlag használatnál még sok is. Ezek is világítanak olyan messzire sötétben ameddig nappal sem nézünk mindig (pl túrázásnál éjszaka nem azt akarod látni mi van 350m-re hanem a lábad előtti 40m a legfontosabb. Ezt meg bőven túlszárnyalják ezek a lámpák) -
Végül egy UltraFire WF501B, egy sima EU-s töltő (2 akku fér bele) és 2db Samsung ICR 2800mAH-s 18650 akksi mellett döntöttem, szűk 41 dollár szállítással (tracking numberrel). Túlléptem a keretet, de fontos a megbízható üzemidő, ezért vettem drágább akksikat inkább.
Remélem jól döntöttem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest