Új hozzászólás Aktív témák

  • Myers

    senior tag

    Ajánlom figyelmetekbe mai "munkásságomat". :)
    Már régóta terveztem, hogy a környékünkön lévő egyik webkamerát megvilágítom. :D A táv 3,25 km.

    Ha ma nézitek, akkor itt lehet elérni. Az idősáv és a csúszka nincs szinkronban. A videón (a bal alsó sarokban lévő idő szerint - és akkor legyen ez a viszonyítási alap) 1 órával később van, mint a csúszkán. A videókép szerint 20:00 és 20:56 között (a csúszkán ez -1 óra) látható a kép közepén, nem lesz nehéz megtalálni. :D A legkönnyebben úgy lehet vezérelni, hogy leállítjátok a lejátszást, a csúszkán lévő kék pöttyre klikkeltek, majd a balra jobbra nyíllal lehet képkockánként léptetni. Telefonon valszeg nem lesz jó.
    Azt hogy mikor mivel világítok azt már meg nem mondom. :) Volt nálam Emisar D4, D1S és Astrolux MF02. Nem volt egyszerű. Elég sokáig tartott, míg belőttem, hogy hová is kell világítani pontosan. Mert ha csak egy pár fokkal is nem pont a kamerára világítottam, akkor olyan volt, mintha alig világított volna. A telefonon fél perc késéssel nézni kellett a kamera képét, közben a lámpát tartani...
    20:51:36-kor az biztos az MF02. :D (20:46-tól 20:51-ig az MF02 van egyre erősebb fokozatban).

    Ha 03.13-én vagy azután nézitek, akkor az archivban kell keresni majd a 03.12-es felvételt.

    Szerintem ezt majd még egyszer megcsinálom, és feljegyzem, hogy mikor mivel világítok. A D4-et kihagyom, mert azonnal túlmelegszik, lesz helyette Q8. :)

    http://www.muszaj.hu/

Új hozzászólás Aktív témák