Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    válasz FBLLMAG #56153 üzenetére

    Biztos velem van a gond, meg nem értek hozzá, de az éjjeli ébredésekre tartanék egy rettentő olcsó lámpát, ami alapból holdfénnyel indul, így nem kell módokat váltani. A többire meg használnám a többi lámpát. Nálad egy lámpa plusz már semmi.
    Bár én kismiska vagyok a 4 lámpámmal. A GT Mini túrára jó, az S2+ általános felhasználásra, bár mostanában leginkább bicajra, van egy COB ledes szerelőlámpám, ami szépen terít, illetve egy AAA elemes Skywolfeye. Első körben ehhez szoktam lakáson belül nyúlni, oda pont jó.
    Természetesen bicajra el tudnék képzelni távolabbra vivő megoldást is, ahogy mondtam is neked, de egyelőre jó.
    Illetve azt nem értem, hogy kardoskodtál az AA akksik mellett, hogy bárhol beszerezhető, miközben 18650-est vinned kell magaddal tartalékba, és az mekkora plusz súly. Viszont utána említetted, hogy AA-s lámpából sem egyet viszel, meg azokból az akksikból is van tartalék. Az nem plusz súly? Értem, hogy azt bárhol kapsz (bár éjjel, amikor lemerül minden, a boltok sincsenek nagyon nyitva), de akkor is kell tartalék! Nekem ez kicsit ellentmondásos. Értem a lámpák szeretetét, de ez a magyarázat az AA akksikra nekem nem tiszta.

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák