Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Tomdriver #46358 üzenetére

    Igen én is így voltam az Acebeam X60-as lámpával, már az is határeset volt mert ha jól emlékszem 90k-t fizettem érte. Viszont 400k cd-t tudott jó pár ezer lumenes fényárammal. Brutális volt azt kell hogy mondjam. Viszont tudtam hogy megtartani nem fogom, csak akartam egy kicsit használni, tudni milyen egy ilyen baszó lámpa.
    Ha annyi (90 000) lenne az X9R akkor talán nem is gondolkoznék, de így hogy még rá kell dobni 60k-t legalább, háááát nem tudom. Kell rá aludni párat még azért. Jó persze 5év gari itthon is, az jónak hangzik azért. Bár egy akkupakk nem tudom mennyi lehet hozzá.
    Nagyrészt nekem is csak Olight lámpáim vannak, S1R S30R III H2R csak hogy néhányat említsek, ezek még az alsóbb árszegmensben helyezkednek el, legalább ha egy X9R-t nézek.
    X7R is amúgy nagyon jó lámpa, de akkor már Acebeam X45 XHP70.2 ledekkel. X9R a nagy test miatt jó, aránylag sokáig tudja a nagy lumen értékeket, nem úgy mint egy kis lámpa csillió lumenszámmal, aztán fél perc múlva meg se bírod fogni annyira meleg.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák