Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    válasz Gargouille #45973 üzenetére

    Így van, köszönöm az észrevételt! A bicikli, amire raknám, 5-6000 Ft-ot ér, illetve a gyár területén tárolja, ahol akadnak enyves kezek, így egy olcsóbb lámpa jobb, tekintve, hogy párszor tuti elfelejtené levenni. A lámpát szeretném fixen rögzíteni, erre úgy tűnik, hogy a Boruit alkalmas. Nem szeretnék sokkal drágább, erősebb lámpát, mert nincs rá szükség. Hogy az én bicajomra mi megy, az már más kérdés, de asszonynak egy ilyen pont jó lenne, mert csak munkába használja a biciklijét, 90%-ban jól ki van világítva az út, a maradék 10%-ra kéne, napi egy odaútra, mert hazafelé már világosban jön. A hagyományos, kormányra tehető lámpa fényét kitakarja a kosár, ezért kerestem más lehetőséget.
    Igen, tisztában vagyok vele, hogy sokkal jobbak a drágább lámpák, de nem fog éjjel downhillezni, nem megy egész éjszakás túrákra, szóval a képek alapján ami fényt ad, az elég.

    Még egy kérdésem lenne hozzá: tesztben olvastam, hogy kicsit túltölt a beépített töltője. Gondolom ezért kéne bele egy védett akksi, ha jól sejtem, az megakadályozza a túltöltést. A nagy kapacitás fontos, nem kell nagy áramúnak lennie, de nem tudom, hogy button top, vagy lapos tetejű kell-e.
    Mit ajánlanátok hozzá? Pl a Panasonic NCR18650B protected megfelelne? Nem védettet használok ilyenből az S2-be, ott bevált.

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák