Új hozzászólás Aktív témák

  • DrDante666

    tag

    Sziasztok!

    Van most egy Convoy S2 U2-1B 2800mA lámpám. E mellé szeretnék egy másikat (hasonló árban, szintén 1 db 18650 akkus, 1 LED-es verziót a márkán belül S1-S6, M1-M2, C8 stb., rugalmas vagyok).

    Kerékpárra, fejlámpának (nem árt, ha lehet kapni ahhoz is fejpántot és tokot) ill. ház körül használom leginkább. Szeretném, ha a jelenleginél minél természetesebb, sőt melegebb színe lenne, fontos még, hogy egyenletesen terítsen ne túl erős közepű a "képe" (az eddig látott fotók alapján ezért az M1 szerintem már ki is lőve) és jó ha ezek után minél nagyobb területet világít be, ezen felül a minél nagyobb "hatótávolság", fényerő még előny, de az már nem feltétel.
    Korábban másodiknak már nagyobbat és bordázottat akartam, de végül is az S2-vel is jól megvagyok melegedés szempontjából és alapvetően az akkuidővel sincs gondom (bontott cellákkal használva), de az említett célokra lehet elég, sőt jobb lenne egy gyengébb a még hosszabb üzemidő reményében.

    Szóval a kérdésem, hogy a fenti igényekkel milyen irányba induljak el, szerintetek melyik lenne a legalkalmasabb a célra és milyen LED-del? Előre is köszi a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák