Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ez a flatpakos megoldás még messze nem az igazi.
A Chrome például azt csinálja, hogy ha le akarsz menteni mondjuk egymás után több képet, akkor minden egyes képnél ki kell tallózni a mappát, mert hiába tallózod ki az elsőnél, nem jegyzi meg, a második visszaáll alapra.Nameg a flatpak alkalmazások nem veszik át a rendszerben beállított témát. Elég hülyén néz ki, mikor a dark témára belőtt rendszeren megjelenik a világos témájú app...
Szegény Elementary amúgy tetszetős rendszer lenne, de még mindig tele van bugokkal.
Pl. ha a Files-ban fel van csatolva egy SFTP megosztás, te bezárod a Files-t, és valamilyen okból elérhetetlenné válik a megosztás (mondjuk elmegy a net), akkor a Files jódarabig (percekig) nem hajlandó elindulni, és alig lehet kilőni, még rootként kiadott SIGKILL sem segít!A Photos appban alig találtam meg a képátméretezést, egy Google keresés után Githubon bukkantam rá egy issue-ben (a kép exportálásánál lehet átméretezni, de az eredeti méreteket akkor se mutatja).
Illetve ott van még az a két issue amit nyitottam hónapokkal ezelőtt [1] [2]. Nekem az első fontos lenne (bár tegnap találtam rá egy workaround-ot).
Sajna jelenleg nincs elég időm/energiám ahhoz, hogy jobban belemerüljek az Elementary programozási technikáiba, de ha lesz, akkor besegítek nekik kóddal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tea
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- MinDig TV
- További aktív témák...
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest