Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz jolti05 #4751 üzenetére
Köszi a választ.
Ezek szerint nem én voltam a béna. Viszont amit eddig láttam, az nagyon szép munkára utal. Remélem, minél előbb kész lesz teljesen. Hiába tudok angolul, egy munkás nap után nem fog annyira az elmém. Akkor még várnom kell.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
jolti05
őstag
válasz Vigneau #4752 üzenetére
Én sem tudok perfektül, mégis nagy játékélményt okoz, még így is. A lényeget értem, a körítést olykor nem. A piros nyíl meg ugye az esetek 98%ában kinn van, tehát tudod merre kell menni
Nem tudom megfigyeltétek-e már, de a játékban van 1-2 iszonyat hangulatos zene. Annyira rabul ejt...h hihetetlen.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
alienpapa
senior tag
Most akarom felrakni az obliviont, de neten annyi verzió van, h nem tudom melyik az igazi, és melyik a kiegészítő. Valaki nem foglálná össze nekem a kiadott verziókat? Most nincs kedvem 300 oldalt visszaolvasni.
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Wolverine
félisten
válasz alienpapa #4754 üzenetére
Oblivion: az echte
Knights of Nine: hivatalos mini contentpatchek összefogva és kiegként kiadva
Shivering Isles: a valódi kieg"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CriticalHit
őstag
Van-e valami hátránya ha belépek az orgyilkos Dark Brotherhood csapatba? Hírnév, körözés, más lehetőségekből való kizárás?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Kareszovics
addikt
válasz CriticalHit #4757 üzenetére
Semmi
Sőt ha ügyes vagy elég f@sz@ extra jóságokat is lehet szerezni
SPOILER
Az egyik DB küldi után olyan Elven daggert kaptam amivel végigvertem az egész Arena-t 28-as Blade-elhttp://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
jolti05
őstag
válasz CriticalHit #4757 üzenetére
Nekem azt ajánlották, hogy csal később érdemes belépni, mert ahogy fejlődsz, egyre jobb cuccokat kapsz, szóval nem tudom érthető-e a gondolatmenet. Ha később csinálod a küldetéseiket, akkor jobb cuccokat adnak. Legalábbis nekem ezt tanácsolta egy egykori fan
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
alienpapa
senior tag
Van a játékhoz magyarosítás? Ha igen akkor tudna valaki adni egy linket?
-
metalazesz
csendes tag
Hello!
Nekem ahoz kéne segyítség, hogyan tudok csinálni az emberkémnek legalább
500-1000 mana.
A mágosoknál én már WARLOCK vok. De nem tudok még sok varázslatott használni mertt nekem csak 198 manám van. -
bruce24
tag
Hogy lehet a mentést eltenni törlés előtt emberek hogy ne likvidálódjon a karakterem vagy valami?
"I have never made but one prayer to God, a very short one: 'O, Lord, make my enemies ridiculous.' And God granted it." -Voltaire
-
Kareszovics
addikt
válasz metalazesz #4768 üzenetére
Az Inteligenciádat kell mégjobban növelni, továbbá gondolom olyan csillagjegyet vettél fel ami alaposan megnövelte már alapból az alap Magickádat
(a Magicka mennyisége független attól hogy milyen magasan vagy a ranglétrán a Mágusok Céhében)http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
borbelyatiss
csendes tag
Sziasztok!
Későn érő típus vagyok, most tettem fel először a játékot. Már a karakter beállításnál lefagyott, újraindítottam, kicsit tovább jutottam, akkor már eljutottam odáig, hogy a börtönben megtámadnak a patkányok. A tünetek: minden megy tovább, csak az irányítás fagy le teljesen. Végignéztem, ahogy megesznek a patkányok Valami ötlet esetleg?ASUS P5LD2 i945, 2x512MB 533 RAM, Inno3D 7600GT, PIV 630 2MB
-
fpeter07
veterán
Nekem olyan volt h az elején a föld alatt (vagyhol) tökre beszagatott a game. De ez csak bizonyos pontoknál volt. Most nincs fenn a játék.
-
<cafat>
senior tag
válasz borbelyatiss #4772 üzenetére
mikori a win, és milyen, próbáld meg újratelepíteni a játékot, hátha segít
nekem volt olyan h hiába mentettem nem jelent meg a mentés, azt újraraktam és jó lett
[Szerkesztve] -
borbelyatiss
csendes tag
válasz <cafat> #4774 üzenetére
A játékot már újratelepítettem, de az nem segített. A win nem régi. Egyszerűen nem értem. Azóta is próbálkoztam, és kiderült, hogy csak az irányítás száll el. Legutóbb futás közben szállt el, a figura futott tovább, de irányítani már nem tudtam.
ASUS P5LD2 i945, 2x512MB 533 RAM, Inno3D 7600GT, PIV 630 2MB
-
<cafat>
senior tag
válasz borbelyatiss #4775 üzenetére
nincs vmi vírusod, vagy nem a billentyűzet szarakszik? jobb ötletem nincs
és csak játék/ez a játék közben van ez?
nekem pl msn-en állandóan átállítódik a bill.kiosztás magyarról amerikaira csak úgy váratlanul sokszor gépelés közbe, azt a mondat elejébe még van ékezetes betű, a végébe már nincs, meg egy csomó gombnál nem azt üti ami rá van írva... ... (de ez csak az msn-en van így, mert pl word-ben normális, minden gomb azt üti ami rá van írva...) és nemtom sehogy visszaállítani, ilyenkor mindig reset mert idegesít ... azt tom h ez nálam 1 vírus miatt van de nemtom letörölni mert mindig visszajön .... a rohadék.. -
Sir Robin
tag
válasz borbelyatiss #4772 üzenetére
Kívánj nekik jó étvágyat!
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
steba
tag
válasz borbelyatiss #4775 üzenetére
Én is jártam így anno. Nekem a bill. volt a ludas, de csak az oblivionban sz@rakodott... Aztán kipróbáltam a játékot egy 800 Ft-os noname billentyűzettel (amit nem félek agyoncsapni, ha hirtelen előbukkan az árnyékból egy kósza deadra) , és azóta megy rendesen
Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
válasz borbelyatiss #4779 üzenetére
Csak a bill. Az egérrel nem volt gondom.
Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
golyani
őstag
emberek pls help!!!!
banya meg van cure vampirism ott figyel az inventoryban megiszom de nem gyógyulok meg
miért nem?
meg az is benne van amikor ráállok h Cure Vampirism for 1 sec on self!!! ez most vmi vicc???
[Szerkesztve] -
-
<cafat>
senior tag
válasz golyani #4784 üzenetére
akkor a második lesz a tied
de ha ügyes vagy nem fáj a nap...: előszöris szívjál vért vkiből , annyit h visszaálj alapra (vampirism 25) és így nem fáj a nap, de 25-el többet bírsz, és néhány képesség +5....
ne várakozz, és ne aludj!!! csak ha szintet lépsz, aztán kiírja h rémálmod volt, és +int fáj a nap, keress vkit, csapold meg, azt ismét nyugi van a next levelig.... -
borbelyatiss
csendes tag
A 7600GT-vel ugye minden gond nélkül összefér ez a játék?
ASUS P5LD2 i945, 2x512MB 533 RAM, Inno3D 7600GT, PIV 630 2MB
-
<cafat>
senior tag
válasz borbelyatiss #4787 üzenetére
persze, nekem is az van, és minden csík fullon, 1024x768 +hdr, és szaggatás nélkül megy, gyönyörű graffal és élvezhető játékélménnyel...
-
steba
tag
Az OOO 1.31-es modnak van vmi extra követelménye?
Csak mert feltettem, és néhány NPC helyett csak egy nagy, alaktalan sárga kérdőjelet látok sétálgatni az utcán...
''Peccs'' nincs fenn, csak pár apróbb mod. Tapasztalt már vki hasonlót?
Video driverrel nincs bajom sehol, codec pack-al se volt még gond soha... Mégiscsak kéne az a patchAddig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
<cafat>
senior tag
válasz borbelyatiss #4789 üzenetére
lehet alaplapi gondod van ami pettyet súlyosabb... mert ugye írtad h elszáll a bill + patkány 1xre, és mivel a lap irányítja őket... hát nemtom...., sztem nézesd meg szakemberrel, v vidd be a lapod/géped oda ahol vetted, azt muti meg nekik...
-
<cafat>
senior tag
válasz borbelyatiss #4792 üzenetére
azt én se non, de sztem szabadulj meg ettől a laptól + a ramjaidtól is, add el vkinek, és szerezz be egy jó lapot (ami jól meghajt mindent) a c2d e6600-ad alá, és szerezz még vmi jó kis, legalább 800mhz-es ramokat.... (amik jól mennek a lappal)
sok sikert! -
<cafat>
senior tag
válasz borbelyatiss #4794 üzenetére
jaaah, aha.
és mindenképp intel?
mert amdnél sztem rohadtul megéri a a64 x2 6000+ 46k huf körül...
+ hozzá egy fullos deszka: asus m2n32-sli deluxe kb 43k huf [link]
+ 1gb, v 2gb 800mhz-es ram vmi jófajta (pqi, crosair, kingston) kb 10k, 20k huf
míg az e6600 55k huf körül van
hozzá deszka ami kbre jó de kevesebbet tud mint a fenti, és drágább kb 45k huf [link]
a ram + u.a.
bár ezek függnek attól is h mire használod a gépet....
vga-t konfigtól függetlenül vehetsz (ha nem a karihoz veszel gépet...) ebben inkább nvidiát javaslok, ari kicsit lentebb van most...
leírásokat/teszteket küldjek, vagy utánnanézel?
[Szerkesztve] -
steba
tag
Most nagyon láma kérdés jön... De nem vagyok vele tisztában:
A legutóbbi patch (ha jól tudom 1.2.0146) tartalmazza a korábbi javításokat is?Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Kareszovics
addikt
válasz CriticalHit #4797 üzenetére
Egy küldetés kapcsolódik hozzá, amit Bravilban tudsz felvenni! (egy faszit kell megtalálni; többet nem árulok el - sok sikert hozzá )
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
alienpapa
senior tag
Azt írja a játék h túl vagyok terhelve, és nem tudok menni egy tapottat sem. Hogy tudom eldobni a nálam lévő fölös cuccokat?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest