Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Nah újabb helyzetjelentés :) További nemtudom hány boss lement, lényegében már ott vagyok, hogy Sir Gideon is megfeküdt, lángol minden és megyek a valódi Godfrey felé. Melaniánál még nem voltam, de megvan a medalion 2 darabja szóval szerintem oda még Godfrey előtt elugrok egy kis csihipuhira. :DDD

    A buildről:
    Már midgame óta a Moonveillel csapatom, eszméletlen durva ez a kard, az a kemény, hogy varázslatokat nem is igazán használok már, csak a kard skilljét, gyorsabb is, meg több a dmg is, bossharcokban a varázslást inkább a mimicre hagyom, ő lődöz mindenfélét, én meg megyek kardozok.. A Darkmoon GS viszont valahogy nagyon leszerepelt nálam, selfbuff nélkül egy semmi, de még azzal is gyengébb minden tekintetben, mint a Moonveil. Még a hitenkénti sebzése is, ami érdekes lévén mégiscsak egy GS, jobb alapsebzése kéne legyen mint egy katanának, na mind1. A buffolt heavy attack jópofa, hogy ugye kilövi előre azt a fagyhullámot, de a gyakorlatban azért időigényes illetve nem is erősebb, mint egy Moonveil skill attack és még a range sem igazán nagyobb. Ráadásul a legrosszabbkor jár le a buff mindig szóval azzal is foglalkozni kell, hogy harc közben újra buffoljam magam, az is egy poti ivásnyi idő.

    Most azon filózok még, hogy így a végére megnézni valami más buildet, vagy valami faithet a Blasphemoussal, azért azt csak illene kipróbálni talán, vagy egy pure str-et, giant killerrel, lions clawwal, heavy armorral, esetleg valami irgalmatlan greatshielddel (abból iszonyat sokat dobált a játék, jobbnál jobbak), elvégre úgysem varázsolgatok már egy ideje.

Új hozzászólás Aktív témák