Új hozzászólás Aktív témák

  • Pulsar

    veterán

    válasz radi8tor #31924 üzenetére

    persze. A Japánba pl az aksi csak :D

    Azért engem is megviccelt az autó. Üllőnél robogok, amikor ránézek a műszerfalra, és alig karcolja a 70-est a mutató. Kb 5 másodperc mulva nagy sípolás, STOP felirat villag a műszerfalon, autó robog minden hiba nélkül. Na mondom ennek mi baja. Eltelt pár másodperc, amikor észre vetetem, hogy a vízhőfok mutató a maximum fölött van vagy fél méterrel. Na mondom -20-ba felforr a a víz? :D
    Félre álltam, hallom a ventillátor üvölt mint a sakál. Gyújtás le, radiátort megtapogatom, jég hideg. Gondoltam beszart a termoszát. Igaz kb 3 hónapja lett cserélve, de akkor is lehetséges. Visszaülök az autóba, gyújtás, mutató koppan felül ismét. Ekkor jutott eszembe, hogy ránézek a rourque-re. Itt ért a meglepi, mert 46 fokosnak mutatja a vizet. Na mondom most melyiknek higgyek... Kiszálltam ismét, aksi le, pár másodperc múlva, aksi vissza, és minden rendben.
    Aztán beszélgettünk bent, pár kollégával, és eszembe is jutott, hogy a szerelő említette még ősszek, hogy csak mínusz... (nememlékszem) hány fokig jó a fagyállóm (talán -15) és én legyintettem rá, hogy áh, annyi úgy sem lesz. Szóval simán lehet, hogy kicsit megkásásodott, és valahol valamit eltömített. :)
    Szóval hazafelé asszem méretek egyet :D

Új hozzászólás Aktív témák