Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
optikus
senior tag
na most latom, hogy ez egy uj valami, tegnap meg is jott a pakk, kozben ecsemnek volt ma egy masik, az is aznap megjott, jo hogy vegre eljutottak idaig.
viszont most egy olyanba futottam bele, hogy tegnap vettem egy cuccot fix aron egy holland ipsetol, nem volt olcso (sot draga). erre ma delben az fogad, hogy eltuntek a dollar meg csomagocska jelek a tetel mellol. megszakitotta a vasarlast, refundolta az osszeget mert o kozben eladta az ebayon kivul. faxa hogy ezt igy buntetlenul megteheti, asszem most lesz egy minusza.
a francia la poste, colissimo csomagokat nem tudja valaki hogy ki hozza itthon? mert a sajat nyomkovetesuk szerint 2 napja nalunk van (Votre colis est en préparation pour la livraison. HU - Budapest), de a posta nyomkovetoje nem ismeri. a 17track aszongya magyar posta, kiprobaltam meg par szolgaltatot (pl dpd,gls,stb) de egyik se hoz eredmenyt. a strukturaja: CC8080970xxFR
Buy books not gear.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest