Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
optikus
senior tag
en nem haragszom, de ettol meg van ilyen. sot meg furabb is.
roviden a story, licites volt nem fix aru (vagyis volt fix ar meg licit is, de miutan licitaltak ra eltunt a fix aras lehetoseg),
csak nemetbe szallit.
irtam neki hogy en mo-ra szeretnem megoldhato e?
visszairt hogy igen, utana nez a postanak, par nap mulva megirta hogy 7 eur.
licitaltak tobben de en nyertem.
kertem tole total requestet.
kuldott egy szamlat, amin furcsa mod free volt a szallitas, ennek ellenere gondoltam kifizetem a cucc arat es a message mezobe beirtam hogy mi legyen a szallitassal, azt hogyan rendezzuk? ezt leokeztam es vartam hogy jon a pp ertesito a levonasrol, de nem jott, hanem pendingbe valtott a statusz.
ekkor kezdtem alaposabban nezegetni hisz abban a hiszemben voltam hogy pp fizetes van mert az volt megadva neki szallitasra. egy darabig nem is talaltam, de aztan meglett hogy a szamlan a szallitasnal utanvetet allitott be 0 postakoltseggel. amikor leokeztam az uzenetet azzal egyben kvazi elfogadtam az utanvetes szallitast, de mivel azt csak atvetelnel fizetem igy pending lett. a postakoltseges kerdesemre nem valaszolt.
masnap irtam neki egy levelet hogy nem ertem most akkor mi van kell e fizetnem, vagy barmit tennem.
visszairt hogy all ok, on way es atette a statuszt fizetettbe es leertekelt pozitvra.
na mondom faxa, nem fizettem, cucc nincs, megis olyan mintha elkuldte volna, igazabol reklamalni se nagyon tudok hisz egy petakom nincs a dologban.
egy het mulva megjott a csomag, ertesitot hagytak (ez mar keveros mert ceges cimre kertem, de akkor szeretnek kotozkodni hogy nem oda szol a lakcim kartyam).
minden esetre elmentem felvenni, vittem a lovet (de ugye nem tudtam a postakoltseget sem), hogy atvegyem.
kulonosebb ceco nelkul kiadtak es mint kiderult nem utanvetes volt (es valoban 7 eur volt a fuvar).
azaz nem fizettem se a cuccert se a postaert (o meg a cuccon felul fizette a postat is).
irtam neki hogy jajdejo megjott, de kifizetnem, adja meg az adatait hogy at tudjam kuldeni a lovet.
nem valszolt ra. nem tudom meg mit tudnek tenni hogy kifizethessem, nem ingyen szerettem volna. de nem is hirdet mar semmit, emailekre nem valaszol mar ~2 hete.Buy books not gear.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest