Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #22809 üzenetére
Reklám van a lock screenen, ha reklámosat veszel, megkötés meg leginkább a file formátumban van, de már lehet epub-ot is küldeni a Kindle-re.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Kroni1
veterán
válasz Sanyi.mTs #22815 üzenetére
Én egy paperwhite4-et ajánlanék használtan, nekem 20-ért sikerült kifognom és imádom, akkuja nagyon jó, kényelmes a mérete, vizálló, stb.
SD-t sztem felejtsd el, százszor egyszerűbb máshogyan ezekre rátenni tartalmat, és emiatt meg a vizállóság miatt nem is nagyon lesz egyik jobb olvasóban sem foglalat. emailben is rá lehet küldeni ezekre a tartalmat vagy usb-n, nem csak amazonos cucc megy fel a kindle-re, bármit rátehetsz, már emailben az epub fájlokat is tudja fogadni. -
Bozek
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #22815 üzenetére
A könyvesboltokat már leírták előttem, ahhoz már csak a Könyvmolyképző weboldalát tenném hozzá, a kiadó saját könyvei ott elérhetőek leginkább.
"kezdőnek milyen olvasót ajánlanátok 25-35k között, akkor ha csak új jöhet szóba? Micro SD fogadás lenne fontos"
Miért kell neked a microSD? Egy alap 8 GB-os belső tárhelyű olvasóra is rengeteg könyvet tudsz felrakni. Nálam például 100 könyv olyan 160 MB. Így számolva felrakhatnék vagy 5000 könyvet, de minek.25-35k között meg újonnan nem nagyon kapsz értelmes olvasót. A Carta kijelző és a háttérvilágítás szerintem alap, ebből a legolcsóbb a Navon Bigbook Backlight, de ezt a márkát nem biztos, hogy ajánlanám. Ami épp belefér a keretbe, az egy Kindle 10th (2020), ami a Kindlewebshop-ban pont 35 ezer, vagy az Alcor Myth LED, ami szintén 35 az eMag-nál. De ha a kettő közül kellene választani, akkor inkább Kindle, annak ellenére, hogy nem szeretem a márkát.
"ha egy olvasó max 32GB-s mSD-t tud kezelni, akkor a nagyobb méretűeken nem is lát semmit vagy csak 32GB-t kezel belőlük?"
Valószínűleg nem látja, 2-től 32 GB-ig SDHC van, felette meg SDXC, utóbbit viszont nem feltétlenül kezeli. -
válasz Sanyi.mTs #22940 üzenetére
Kindle-re lehet feltölteni könyvet USB kábelen vagy emailen keresztül is, mivel kapsz egy egyedi email címet a Kindlehez, amennyiben regisztrálod az Amazon accountodhoz online. Persze mindkét esetben korlátozottak a feltölthető formátumok. Viszont ha olyan van neked, amit nem támogat, akkor legegyszerűbb, ha az open source calibre nevű programmal rakod rá a könyvet az olvasóra, mert az rögtön át is konvertálja olyan formátumra, amit ismer a Kindle.
Ebookot, mármint vásároltat, nem tudsz kölcsön adni, mert van rajtuk védelem, más olvasóján nem lehet azokat megnyitni. Kivéve, ha eleve védelem nélkül árulják, mert az is előfordul. De ugye itt más a kölcsönadás, mert gyakorlatilag egy másolatot adsz a könyvből, nem az eredeti példányt adod oda. Fizikai könyv hasonlattal élve olyan, mintha lemásolnád az eredeti könyvet (úgy, hogy teljesen megegyezik az eredetivel, de nem kerül semmibe) és végleg odaadnád annak, akinek kölcsönadod.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hockeyapu
aktív tag
-
válasz Sanyi.mTs #22965 üzenetére
Project Gutenberg
Open Library
Magyar Elektronikus KönyvtárDe amúgy nagyon sok online shop kínál pár könyvet ingyen pl (amazon, kobo books store), szóval érdemes sok helyen nézelődni.
Példa: [link]
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Sanyi.mTs #23023 üzenetére
Pont azért olcsóbb, mert az gyerek verzió. A gyerekeket már most rá akarja szoktatni az amazon a saját ökoszisztémájára. Egyébként pont azért, mert jobb deal, sokan inkább azt veszik maguknak a sima Kindle helyett.
Amúgy igen, amit belinkeltél, az a 10. generáció. Kb 1 hét múlva jelenik meg a 11. Azt érdemes venni, mert duplájára nőtt a tárhely meg a kijelző felbontása is, és már Type C csatlakozós lesz az is.
-
Laslow
senior tag
válasz Sanyi.mTs #23026 üzenetére
Igen, ismerem a lehetőséget, de köszönöm a segítséget.
Nekem kint él a húgom, így enélkül is meg tudom oldani, csak nem akarom őt ezzel terhelni, nekem pedig nem sürgős - egyelőre várok a következő akcióra, meg akkor már hátha Magyarországra is hajlandóak lesznek kiküldeni (bár, kétlem). Az előző akcióról pont lemaradtam - még láttam akciós áron, csak akkor kezdtem utánaolvasni, hogy mi is lenne jó nekem, és mire eldöntöttem, addigra vége lett az akciónak... Akció nélkül meg azért már - számomra - határeset az ára, akciósan sokkal befogadhatóbb."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
hampidampi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest