Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz Ébri #7840 üzenetére

    Ha egyszerre toltesz ra tobbezer konyvet akkor tenyleg baromi sokaig indexel, ezt irtam is mikor megvettem. De mivel valoszinuleg nem toltesz ra minden nap ezerszamra konyveket, nem akkora nagy gond, egyszer kibirhato. Tegnap masoltam ra kb. 10 konyvet, ugy fel-egy perc alatt megvolt az indexeles.

    Azt irta mar mas is hogy a Calibre elcseszte neki az adatbazist, szerencsere ilyen gondom meg nem volt (pedig en is beallitottam tobb gepen is hogy a sorozatinfo alapjan rakja a Kobon automatikusan polcokra, mukodott is tokeletesen), de teny hogy az elcseszett adatbazis az nem egy tul szep allapot.

    Az aktualis firmware van rajta? Mert a regieknel tenyleg eleg sok volt a hely alul-felul, ezt az update-ekkel javitottak. A Calibre-s css varazslashoz nem tudok hozzaszolni... Esetleg probald Calibreben a sima atkuldest es a KEPUB-os plugint is. (regota nem hasznalok mar Calibret, inkabb csak siman atmasolom a file-okat szoval nem tudom mi a jelenlegi allapot, de gondolom rosszabb nem lett a Kobo plugin miota utoljara lattam)

Új hozzászólás Aktív témák