Új hozzászólás Aktív témák

  • Sang66

    csendes tag

    Sziasztok, szeretnék egy megerősítést vagy egy lebeszélést. :)

    Nem tudok dönteni arról, kell-e ill. megérné-e egy e-reader. Sosem volt még ilyenem.
    Napi szinten szoktam képregényeket és magazinokat is olvasni a sima TELEFONON, pici kijelzőn. Cbr, cbz formátumban is, de leginkább pdf.

    Könyveket is olvasok, de kizárólag papír alapon, telefonon az már nekem nem adja, inkább megveszem könyvesboltban.

    De mivel úgy tudom, az ebook reader semennyire nem bántja a szemet (remélhetőleg ez igaz is), így elgondolkodtam rajta, hogy beszereznék egy színeset.

    Nincs nagy kínálat (idehaza), ha leszűröm a "színes kijelzőt" árukeresőn, összvisz 5 marad.
    Nekem az Onyx Boox Nova Air C a legszimpatikusabb, tök jó, hogy android van rajta, minden ismerős lesz, és ha nagyon kell, mást is lehet csinálni rajta + play áruház. Kisebb kijelző felejtős a képregények miatt, a nagyobb meg rohadt drága. Igazából ez is (150K körül), de ha használnám rendszeresen, belefér.

    Megnéztem egy halom videót, a könyv olvasás tök oké, szerintem megszoknám ezzel a kijelzővel, és innentől spórolnék a fizikai könyv vásárláson. DE a képregény és magazin nézéssel kapcsolatban vannak kételyeim. Hogy halványabbak a színek, nem izgat. De azt látom, hogy a zoom és a zoom-on belüli mozgatás azért nem olyan sima. Nem tudom, mennyire lennék idegebeteg tőle, vagy ez is szokható. Persze ha kifér a dolog olvashatóan egy képernyőre (pl. egy Garfield biztos), az jó, de egy magazinnál tuti kell majd zoomolni, a 7,8 inch azért nem túl nagy. Ez ugye a hiperszuper telefonomon ultra gyors dolog, de itt látom a review-okban, hogy kissé clunky.

    Mit tudtok javasolni, mennyire vágjak bele a fentiek alapján?

Új hozzászólás Aktív témák