Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Lehet rosszul tudom de amit vettél csak egy skin és multiplayerben van bármilyen lényege is, tehát a fejlesztés elvileg erre nem vonatkozik. Vagyis inkább nem tudom hogy mi lehet ez szerintem az alap dolgot fejleszted, a többi az csak felesleges csicsa ha single playerben nyomod. Megnézni hogy melyik vitorla aktuális azt a ládádban tudod megnézni. Meg természetesen a cuccaidnál is mutatja emlékeim szerint, hogy éppen melyiket lobogtatod.
Védd a természetet!
-
Atilla001
senior tag
Én valahogy nem értem minek menekülni case vagy nem. Ez játéknak ez egy nagyon fontos nélkülözhetetlen eleme ami teljesen elhal magasabb szinten. Rengeteg skill hozzá meg minden. Egy szint után és boosterrel értelmetlenné válik a parkour rész.. a farmoláshoz teljesen felesleges. Az hogy a story miatt eljuss valahova..és annyi.. talán a "teleportok" nem kellenének de akkor megy iszonyat hosszan kellene rohangálni.. ha meg állandóan bujkálsz, sehova sem jutsz semmit sem tudsz fejleszteni..
Védd a természetet!
-
Atilla001
senior tag
Ez így van csak a paraglider rel megint csak dobod az összes parkouet. Illetve az egész játék koncepciója arra épül hogy besötétedik és neked bizony meneküldött kell vagy szembeszállnod de akkor hallott vagy. Az első részben én se mentem ki éjszaka mindig átaludtam, kerültem. Volt hogy az egész éjszakát mikor elkezdtem a játékot nem tudtam hogy működik, egy oszlop tetején töltöttem mert nem akartam meghalni. Szóval nekem abszolút megvolt a feeling, paráztam rendesen ma már simán kimegyek este van annyi gyakorlatom hogy szinte 100% el tudok menekülni. De mivel én már csak farmolok felteszem a két boostert és gyakorlatilag nincs ellenfelem gliccselt fegyverrel meg reap és dara az egész. Mintha megjött volna a kedvem az első részhez.
Védd a természetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest