Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Ahogy kicsirigo is mondta, becsüld meg nagyon eme íród, az egyik valaha készült legjobb széria (írásminőségét tekintve) ... ennél már csak az ATA-s verzió volt jobb (7200A). Komoly pénzeket adtam ki én is hogy ezt a szériát (7200A 2db., 7203A 1db., 7200S 3db., 7201S 1 db., 7203S 2 db.) beszerezzem, de nem is bántam meg!
kicsirigo még az 5200-as sorozatot is dicsérte, azzal nekem személy szerint ennyire jó tapasztalatom nincs mint a 7-es sorozattal (sem ATA sem SATA verzió esetén).
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz King Unique #7704 üzenetére
ricoh már jó ideje nincs az it-nél...
Igazi ricoh most egy darabig meg biztosan nem.
Nem igazan kerestek mar az emberek, szoval nem nagyon erte meg tartani.
De majd probalunk rendelni januar vege fele.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Gyick
őstag
Üdv!
Szeretnék venni circa 20-25 db dual layeres dvd-t.Optiarc ad7240s íróm van.Melyik tipust ajánlanátok ami azért nem olyan drága? -
King Unique
titán
Na még gyorsan buli,újév előtt...: előbb már le lett írva (#7704), Verba +DL ajánlott,Ricoh nem kapható,többi "RITEK" mides Maxell,TDK+egyéb "MBI" mides stb. meg egy nagy rakás sz@r,aki akar próbálkozhat,többnyire a maga kárára... (bár,ha nem túl fontos cucc megy rá hosszútávra,akár az is megteszi)
B.U.É.K All PH User !!![ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Most olvastam hogy a maxel is ilyen 55ft ra emelte a dvd+-r árakat átszámitva és ez még csak egy bekerülési költség. erre jön még a boltok haszonkulcsa. Szép árak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz djculture #7713 üzenetére
meg áfa emelés is..
de nem csak ez minden..közben a Ft zuhan..nem csodálkoznék azon sem ha idén 80Ft lesz a maxell ára...azért az se semmi, hogy mától a japánok és kínaiak közt nem dollár az elszámolás és a dél-koreaiakat is beakarják ebbe vonni....amcsik az ilyenre mindig rosszul reagáltak :p
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
slaci007
senior tag
Régi lemez került a kezeim közé,lila ritek g04 legelső írómmal megírva Nec2510 4x írva.
Eredmény ellenére lejátszható nem akad.Tungsram 1896-2022
-
slaci007
senior tag
7280S-el egy lemez 6x-an írva 1.01 firmware
Tungsram 1896-2022
-
kicsirigó7
senior tag
-
Gyick
őstag
Még egy kérdés.Pesten hol lehet venni olcsó dvd-t?
[ Szerkesztve ]
-
Kcsabi
tag
Kipróbáltam a nemrégiben beszerzett 216D@216L írómat, átflesheltem 216L-re ezt is, mert a másik jobb írást produkált L ként.
Ez sem vallott szégyent.
Pioneer 216D@216L, Infome R30 8X és külön verybigboynak, 06JB0700.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #7726 üzenetére
már nem is azt írjuk be, hogy philips infome hanem a számsort
Realme GT Master Edition
-
slaci007
senior tag
Öreg Plextor nem vén Plextor,előszedtem az öreget.
Verbatim dvd-r 8x lemez nem régen vásárolt 25-ös guriga 6x írva Plex760A 1.07 firmware[ Szerkesztve ]
Tungsram 1896-2022
-
Kcsabi
tag
válasz verybigboy #7726 üzenetére
Háát inkább...Respect verybigboy!
Te hívtad fel a figyelmemet ezekre a sorozatszámokra.
Azóta megpróbálom a fontosabb dolgaimat olyan lemezre írni, ami jobb minőséget ad és ennek egyik legfontosabb eszköze a nagyító. -
adra
tag
válasz verybigboy #7711 üzenetére
Szia
1.20
ez a legutolsó firm hozzá
itt figyel a Plextor alatt, nagyon jó kis író, a JVC és RICOH lemezeimet ezzel pörkölöm, a Plex meg marad tesztelésre + Lightscribe + másolásra (DVD--->HDD)
ez legalább megért anno 18 ezretMCC: Minőségi Certifikált Cuccok
-
-
adra
tag
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Az létezne hogy az rw-s dvd lemezem kapacitása egyre kevesebb? Pl. már nem fér fel rá egy iso dvd film[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
legenda
válasz dethroner #7737 üzenetére
az létezik - illetve tény -, hogy a +r(w) és a -r(w) között van minimális különbség, és ha egy *.iso -r(w) korongra kerül méretezésre a kapacitás maximális kihasználása mellett, úgy adott képfájl nem fog ráférni egy +r(w) lemezre - én csak ilyen esettel találkoztam, erre hitték azt, hogy fogy a lemez kapacitása - pedig ugye a valóságban nem -, az általad írt esettel, szorosabb értelemben véve nem...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dethroner
veterán
Érdekes amit írsz. Legalább 1 éve ugyanazt a +rw lemezt használom, sosem találkoztam eddig ilyen méret problémával. Viszont előkukáztam egy korábbi -rw lemezt, ami már az intézőben is több mint 2 MB-al nagyobb kapacitást jelez és a képfájl is gond nélkül felírható rá. Úgy látszik akkor ez a megoldás, nem pedig a fogyatkozó méret
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
legenda
válasz dethroner #7739 üzenetére
nem ritka az 5 - 6 megabyte eltérés sem, ami ugyan nem sok a bő 4 gigabyte arányában, de sokat számíthat, ha csutkára megírásra kerül egy dvd-r(w) korong, és azt próbálod ráerőszakolni egy dvd+r(w) korongra, de nem fog menni...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Flashget
félisten
válasz djculture #7717 üzenetére
320 forint fölött járt az euró
addig szopatják az országot amig nem veszünk fel IMF hitelt...vagy becsődölünk.Soha nem volt még ennyire gyenge a forint, a szerda délelőtti kereskedésben átlépte a 319-es, kora délután a 320-as szintet a forint. A tőzsde is mélyrepülésbe kezdett, néhány perc alatt megugrottak a kötvényhozamok, és rekordszintre ugrott a magyar csődkockázat is. Elemzők szerint az IMF-megállapodás tudná megnyugtatni a piacokat, a Matolcsy-minisztérium viszont azt mondja: nincs tragédia, ha nincs megállapodás.
itt már nem az árvíz miatt lesz drága a vinyó, lemez meg úgy minden...
Realme GT Master Edition
-
válasz Flashget #7742 üzenetére
320 forint fölött járt az euró
addig szopatják az országot amig nem veszünk fel IMF hitelt...vagy becsődölünk.Pontosan erről van szó. De ez nagyon OFF..
Hogy ON is legyek: mostanság kellene egy nagyobb tétel DVD-t (nálam a nagyobb tétel 150 db lemez )vennem, Lite-On iHAS 524-es íróm van. Mit javasoltok, mi most a megbízható széria? Ha tudtok, akkor konkrét boltot is javasoljatok, Bp.-i személyes átvétellel kellene az áru.
-
djculture
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest