Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskakas

    senior tag

    Sziasztok,

    a segitsegeteket kernem, a kovetkezoben. A balatonnal (Zamárdi), egy nyaraloban hasznalom a mindigtv-t (csaladi csomag), wayteq hd 95cx belteri + egy belso, erositos antenna. A kozszolgalati csatornak bejonnek (mux a), a csaladiak (mux b) viszont mar nem, ezert szeretnek felrakni vmilyen kicsi, de eros, nagy nyeresegu antennat. (pl König KN-DVBT-OUT111, vagy a Funke hasonló konstrukciójú antennái).

    Tavaly már kiteszteltem, az emeleti terasz 1 bizonyos pontjáról van mux B vétel is Sióforól, jönnek a családi csomagok is.
    Kab hegy fele nem tudtam tesztelni, mert tetőt kéne mászni, ablakból pedig nincs rálátás, be van építve.

    A végcél, h 2 beltéri lenne 2 tv-vel és a jelzett vmilyen kompaktabb kültéri antennával, egy passzív splitterrel elosztva. A beltérivel táplálnám az antennát, ez átmegy a splitteren és nem zavarja be a másik beltéri? Elég lenne szerintetek ez ilyen jellegű antenna?

    Boltok és szerelők mást-mást mondanak egyesek szerint ezek a kis méretű, erősítős antennák szart sem érnek, többnyire a nagyobb, 1 méter hosszú, erősítés nélküli antennát akarják eladni nekem,de itt fontos lenne,h kompakt antennát használjak.

    Szeretnék úgy lemenni,h mindent viszek,ami kell, minden tippet, tapasztalatot szívesen fogadok. :) :R

Új hozzászólás Aktív témák