Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Nincs itt semmi látnivaló...
Jó lett a játék, szeretnek vele játszani, várták is.A kiadó meg egy népművészeti agyagedény.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Az is valami
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Topicjaban várnak szeretettel...aztán majd megkapod az uborkafos hasonlatért a magadét.
Jó esetben ! Rosszabb esetben, tudnék kivel példálózni,torony problémákkapcsán[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Köszi, de ha balf@szokkal akarnék játszani, akkor nem a játékot telepítem, hanem a facebookot. A hasonlat meg valid. Cáfoljon meg, akinek nincs jobb dolga.
Horizon-ba nincs és nem is volt egyetlen eredeti ötlet vagy játékelem. Egy nagyon jól kivitelezett iparosmunka az egész. Hogy az irányítás szar az nem a játék hibája, hanem hogy olyan platformon játszom, ahova sosem szánták.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
myckey
veterán
válasz TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Na inkább ne menjünk bele, se ebbe se abba ...nem kell a fájás
Egyébként Horizon folytatása jobb mint az előd ! Elsővel én is nehezen boldogultam. Mihez képest, persze !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nanocry
tag
válasz TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Az FW inkább a fegyverek terén javult sokat, több fajta van, már vannak legek (5 sockettel) , meg leg ruhák, socketek. A történet nem rossz, a mechák meg kifejezetten jók lettek. A mellék dolgok olyan, amilyenek. Lassan a Burning Shores kinyílik, arról nem tudok nyilatkozni, de a fegyvereit meg ruháit már lespoilereztem.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
MikeWazowski
veterán
Ment a refund.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Görgős TV-állvány - forgatható tetőlappal, 1 belső polccal, üvegajtóval
- Apple AirPods Pro, hibátlan működés, és hangzás
- ThinkPad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TPMS EL-50448 Auto guminyomás-érzékelő, újratanító RESET-elő eszköz
- ThinkPad T460 14" FHD IPS i5-6300U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen