Új hozzászólás Aktív témák

  • Mardel

    őstag

    válasz pethYeti #1207 üzenetére

    Nekem nem az a bajom vele.
    Azt az illúziót kelti, hogy mennyire taktikus egy játék meg mennyire kell ügyeskedned.
    Holott az számít hogy mennyire ismered a játékot, hősöket, tárgyakat, de ez csak lexikális tudás, bemagolod mi mocsoda aztán ennyi.

    Ez botok ellen is simán megmutatkozik pl easy botnál, kb semmi különbséget nem fedeztem fel botok és valódi játékos között.
    Jön a bot és ugyanúgy elver az imba karakterével, ahogy a játékos is, hiába választottam nuker, vagy tank, hőst, az elején meg csak bogyókat meg fa rágcsálást meg mondjuk érték nővelő faágat lehet venni, tehát nem is azt mondanám hogy a cuccokon múlik.

    Én a tower defense alapból indultam ki hogy védd meg a bázist meg a bástyákat, de 5v5-nek nagy ez a pálya. Persze ezt minionokkal próbálják ellensúlyozni.
    De javarészt mindig az van hogy az a csapat nyer akinél nagyobb szintű játékos van leaglább 1 de minimum 2.

    Ha levernek akkor az ellenfél lesz nagyobb szintű onnantól meg elkerülhetetlen hogy tovább fejlődj, hisz a magasabb szintű mindig leveri a kisebbet, tehát a játék kimenetele már az első pár halál után megpecsételődik... Így értelmetlen hogy vanank végjátékos hősök, hisz a játék elején van a nagyobb hangsúly.

    Nekem ez csalódás ez a játék így, és 4-5 ilyen meccs után unalmassá és repetitívvé vált, kb semmennyire nem számít a taktika, csak hogy mennyire tanultam mwg hogy az "1001" féle hős közül meg kismillió tárgy közül melyik éri meg az elején.
    Ha az elején a csapatod többször öl utána ti nyertetek, mert a másik pénzt veszít és fejlődni sem tud.
    Így a lehetőséget sem kapja meg, hogy fordítani tudjon az események végkimenetelén, pénz nélkül nincs jó cuccod, kis szinten meg alap hogy a nagyobb szintű elver.

    Talán fix szintekkel egy jó játék lehetett volna, meg nem 5v5-el hanem több hőssel és minionok nélkül.

    Egy Cabal Online Terra Gloriosa számomra sokkal élvezetesebb mint ez. (Ha már tower defense, nah meg nem 5v5 van csak, hname általában 80v80 vagy 60vs80, stb.)

    [ Szerkesztve ]

    Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

Új hozzászólás Aktív témák