Új hozzászólás Aktív témák

  • Atos23

    senior tag

    Sziasztok,

    Volt korábban több DJI belépő drónom, Mavic Mini, illetve a játék szintű DJI Telloból több változat (Iron Man edition, sima fehér, stb). Ezek tökéletesen kiszolgáltak, csak akkor éppen meg kellett válnom tőlük.

    Most újra szeretnék egy hasonló kategóriát, viszont a Tellonak (és főleg a Gamesir kontrollernek) eléggé durván elszállt a használt piaci ára, gyakorlatilag egy Tello FMC szett + Kontroller lassan Mavic Mini FMC szett árban van. :D Nincs értelme vele foglalkozni.

    70-80k körül keresek valami DJI-t.
    Mavic Mini és a Spark között vacillálok. Azért húztam elő a réges-régi Spark ötletet a fiókból, mert szinte csak a kertünkben használom, és sok a fa. A saját tapasztalatom az, hogy a Mavic Mini nem volt megízható fák közelében, mert nagyon lecsökkentették rajta az érzékelők számát, viszont a Spark még tele van ütközés érzékelőkkel, szinte minden oldalon van belőle.
    Az egyetlen dolog, ami miatt félek a Sparktól, hogy idős technikáról van szó, simán benne van a pakliban, hogy ezek a 6-7+ éves akkuk repülés közben adják meg magukat, és akkor potty.

    Ti gondolkodnátok csak az érzékelők miatt a Sparkon (80k-s kategóriában), vagy sürgősen felejtsem el, és csak Mavic Miniben gondolkodjak?

Új hozzászólás Aktív témák