Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz sityupityu #7765 üzenetére

    Én meg nem ! Ha valóban 10e forint az, hogy jogsim legyen 1 kg-ig, ehhez még jön egy elfogadható áru biztosítás (évi 5-10e között), illetve lakott területen kívül nem kell légtérhasználati, csak az appal jelzed, hogy röpködsz, akkor szerintem ez nem áldozat.

    Persze ki mire használja, de egy 4k kamerás drónnal nem 1m magasan akarsz a fák között röpködni, bukfencezni, ott a vágóképek készítése a cél.

    Én pl az utazási videók színesítésére szeretnék drónt használni, pont mint ami most is van pár videóban, parkolóban megállsz és csinálsz 2 percnyi videót 10-20m magasságból max, magatokról, a tájról.

    Igen, jó lett volna ha lehet lakott területen belül is röptetni, vállalva azt, ha belekerül valami a videó látóterébe, akkor azt nem használhatom fel.
    Itt azért a kertvárosi rész hátsó kertjeiben eléggé leszarós a dolog, mert nincs rajta kapási lehetőség sem sok helyen a hátsó kertbe nincs belátás, nem tud senki bejönni, csak nem ront be a TEK.
    Vidéki kis városban, falvakban is megnézném én azt, ahol az a pár rendőr becsönget, hogy "te Gyurka, te röpködtél a templom tornyánál?", "ja Tibikém, én, a fiam és a lányod elmentek bringázni, gyorsan kihasználtam, hogy nem dumál bele" :D

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák