Új hozzászólás Aktív témák

  • P3Dr0

    senior tag

    Míg itthon vagyok volt szerencsém repülni az air2 gépemmel és az újdonsült minivel amit nemrég ujjitottam be. És ha már a pilis akkor gondoltam megnézem mitörténik ha olyan területről próbálok felszállni ami (kék) pl.: katonai terület. :)
    A gépek alapból nem szállnak fel de lehet unlockolni a tiltást 3 óra hosszon ha pár extra adatot megad az ember a dji nak. Aktiv internet kapcsolat kell , telefonszámot be kell irni par extra dolgot elfogadni majd varni mig az unlock kod megerkezik sms ben. Utánna ezzel a kóddal nyitható a tiltás. Én egy katonai lőtéren voltam és külföldön általában úgy van,hogy 15m a plafon katonai területeken való repüléskor (már ha engedélyezett) így megadtam a tiszteletet a katonáknak és én nem emelkedtem 15m felé, inkább föld kozelben toltam neki. (Már ha ezek a dolgok számítanak-e valamit itt MO.n) :)

    Egyébként nagyon jópofa a mini én csak ajánlani tudom backup/játszós gépnek. Ésszel kell menni vele mert a levegő könnyedén elviszi, szeret "driftelni" és a reakcióidő jóval lassabb mint az air2 nél és persze szenzorok sincsenek rajta igy elővigyázatosnak kell lennie az embernek repülés közben.
    Mini kamerája az AIR2 hez képest viszont már láthatóan gyengébb de alapjában véve teljesen vállalható.
    Mini hatótávja városon kívül egész jó de látszik,hogy nem távrepülésre tervezték. Én par 100m talán 500m távolságra repültem max.
    Viszont! Szenzorok nem lévén én kezdőknek nem ajánlom a mini.t és a dji care kötése erőssen javasolt.

Új hozzászólás Aktív témák