Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Előre is elnézést a dupláért. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar nekiesek.
Nagyon fostam, mivel nincs restart. Rendesen remegtek az ujjaim sokszor. Nagyon jó pályákat válogattatok össze, végig imádtam.
Pant Mawr-nál volt az első (és egyetlen) rohamom. Tudtam, hogy elbízom magam, hát nem nekimentem a kerítésnek? +13 másodperc rögtön
A fordítottnál irritált a Mini Countryman lámpája, alig láttam valamit a mapból. Itt megjegyzem, talán 3x mentem mindkét 2010s kocsival, így kicsit még furcsa volt.
A Sweet Lamb meg vicces volt, Pant Mawr-al kezd és Bidno Moorland-el zárja le
Finish!(ha nem gond, mindenkit felveszek innen)
[ Szerkesztve ]
-
cinkoxid
senior tag
[link]
Esetleg ha valaki még nem látta.
Hamarosan a gampadommal én is ilyen szakaszokat fogok tolni -
szekto
aktív tag
válasz #78687232 #151 üzenetére
Végigmentem én is a ralin, hát hűha...elsőre ez így lehet tényleg necces volt.
Grat SwitcX, nagyot mentél!
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #157 üzenetére
Sejtettem
Ez a rendszer maradhat is majd így szerintem. Megvan a kellő fosatás XD
Inkább menj lassabban, mintsem hogy kisodródj. Most ezzel egy percet vertél magadra. Plusz érdemes custom módban gyakorolni / megtanulni a pályákat.[ Szerkesztve ]
-
-
Gr3GoRi
tag
Üdv Urak!
Pár napja én is megvettem a játékot és nagyon meglepett hogy egy "Dirt" nevű valami ennyire jó lehet
Tegnap volt vele időm játszani kicsit többet, és azt kell hogy mondjam rég szórakoztam ennyire jót szimmel!!
Még elég béna vagyok de azért tanulgatok.
Csináltam egy kis videót hogy csapatom: [link] A vége kicsit furán sikerültGigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
Gr3GoRi
tag
G27
Köszönöm a visszajelzéseket!
A játékban kb 20 másodpercenként előjön valami fsp lag. Nem tudom mi okozhatja de bezavar vezetés közben mert 90-100fps -ről beesik 50-60ra. Ez a videófelvételkor is előjött néha, látszik a videóban is. Ha ujrainditom a játékot akkor egy darabig jó.. de ezt betudom az Early Accessnek.. Valaki tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
SpongyaBob
veterán
Nem teljesen ugyanaz, de nekem sokszor újra kell indítanom a játékot mert a szerviparkok között fogja magát és megáll (lefagy) a zene szól,de nem megy tovább a kép és ez elég idegesítő. Kilépek és vissza akkor jó, de olyan is van hogy többször is ezt csinálja. Steam szerint a játék fájlok rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Gr3GoRi
tag
Ez érdekes. Én nem tudok játszani 60fps környékén szimulátort. Úgy érzem hogy lassú és nem tudok időben reagálni semmire. 80-90fps-től érzem azt hogy a kormány mozdultra időben reagál az autó..100fps felett meg minden "kisimul". De lehet velem van baj
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
bokrosolajos
őstag
Magyaroknak ismerős autó skinek:
Faragó Szabó "Ebi" András
Ranga Laci:
Azt nem tudjátok, miért ilyen gyenge a visszajátszásban a 4K-s textúrák kinézete?
-
mlinus
őstag
válasz bokrosolajos #173 üzenetére
mit nem értesz? Ha 60 hz-s a monitorod, akkor 60 fps fölött nem fogsz látni semmilyen különbséget, az összes plusz fps csak megy a lecsóba. A vsync bekapcsolva maradása azonban valóban tud input lagot okozni, tripe buffer általában megoldja.
-
neilszab
őstag
Attól még hogy te mit látsz belőle, az engine fut alatta. Ezt a engine-t nem ismerem, de más címeknél van jelentősége 80 vagy 160 FPS-ed van, attól függetlenül, hogy mit tud a monitorod....
Illetve ha csak nem kapcsolsz Vsync-et, akkor a VGA és a monitor frissítése nem lesz azonos, a Vsync-et a LAG miatt meg nem szeretjük, így nem árt a plusz FPS..
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Enton
addikt
Ebben még lásd [SP]igazad is van[/SP], de attól még a játék futása motorszinten, ahogy neilszab is írta, az még gyorsabb és kezelhetőbb akármilyen beviteli eszközel is próbálkozzon a felhasználó.
60fps alatt nekem a BF4 multi pl már szaggatás a tejsima 140-160-okhoz képest. Mostanában egy kör alatt hajlandó belakni a memóriát és be is esik ilyen 40-50 közé de onnantól már kínszenvedés.
Ezáltal simán megértem azt aki amondó hogy több fps mellett neki simábban kontrollálható egy adott gém. És ez úgy kb mindenre igaz ahol kicsit is számít az időzítés/reflex.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
vzsryl
nagyúr
Valaki próbálkozott már Logitech Formula Force EX-szel?
Ha jól használható a játékban, akkor veszek egyet apróról, van most itt helyben olcsón.
Majd Project Cars-hoz is kelleni fog, szerintem azt is megveszem, ahogy kicsit akciózzák steamen.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Enton
addikt
Amíg nincs zsé nagyobbra tökéletesen elég az kezdésnek.
Idővel könnyű kinőni/játékszernek nézni egy G25/Fanatec GT3 kormánnyal összehasonlítva de ha komolyabban belemerül az ember hamar ráveszi magát a váltásra 1-2 fokkal feljebb a kormányok közt.Ne habozz értemenni és élvezni ha nincs lestrapálva, de kizártnak tartom(használtba lőttem a mostanit de semmivel nem rosszabb mint amit annó eladtam 2 hónap után még 2,5+ év garival a G25re váltáskor).
Aztán majd összelősz majd valami komolyabb kormányt/legós szettet ha már rákaptál az ízére és tudod, hogy egy kormányváltás sokat dobna a stabilitáson/kanyarsebességen.Noha nem épp olcsó egy ilyen mindenkinek de azért megéri rá összekuporgatni esős/szutyok időben sok unalmas órát el lehet velük űzni élvezettel már elég számos játékkal, van választék bőven.
Mi pl komákkal szoktunk összeülni nálam 4-5-en héha felváltva gurulunk váltogatjuk a gémeket is azért, jó móka és közösségépítő is egyben valahol.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SpongyaBob
veterán
Igen
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
stickermajom
addikt
Uhh, nagyon jónak tűnik a játék így a beszámolók alapján. Végre valami a rally szerelmeseinek is. Asszem' beruházok rá
-
bokrosolajos
őstag
válasz SpongyaBob #183 üzenetére
kösz Rubbi!
stickermajom: RBR megjelenése óta nem éreztem ilyen jól a rally feelinget! Megéri befektetni, hiszen ez csak idővel jobb és jobb esz!
Ha sikerül megoldaniuk a modder-friendly dolgot, akkor meglehet az új király.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Még csak a Minivel mentem eddig, de tetszik a game, azt hozza, amit vártam. Utoljára talán Colin McRae Rally 2005 tetszett (RBR-t én kihagytam: szimulátor, de nekem számít a grafika is).
Ebben is vannak hosszabb gyorsasági szakaszok?
Olyan játékot is készíthetnének, amiben a gyorsasági szakaszok között forgalomban át kell hajtani -
törölt tag
válasz bokrosolajos #182 üzenetére
Néztem is, hogy mintha lenne új versenyző. Gratulálok, remek kört mentél Én is végül nekifutottam ismét, csak most a Ford Fiestával, a 21.01-et javítottam így 20.47-re. Lehet ma még ránézek ismét a Minire, sokkal jobban tetszik. Csak az említett lámpa rossz sötétben
-
szekto
aktív tag
válasz bokrosolajos #182 üzenetére
Hűűű banyek, de szoros a 2-4.-ig!
Gratula, szépet jöttél!
Srácok, mint tudjátok, szombaton véget ér ez a rali. A kérdésem az lenne, hogy milyen szakaszokat szeretnétek ezután, illetve milyen géposztályt? Valamint legyen-e több szakasz, vagy inkább kevesebb?
Vasárnap akkor indítanám a következő 'fordulót'.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
törölt tag
Szvsz rögtön válthatná a mostanit, nem kell egy napig várni
A kérésem az lenne, hogy már az első pályán legyen szerviz, így mindenki be tudja állítani rögtön a kedvencét. Ez maradhat ugyanígy kettesével, remek volt (1., 3., 5., stb.) ebben a formában.
Lehetne akár több szakasz is (2, 3) és mindegyiket lehessen külön újraindítani (legalább kitartana egy hétig). A pályák beállítása viszont így volt megfelelő, akinek nem tetszik az eredménye, újrakezdi a szakaszt, vagy az egészet.
Kocsi, pálya nekem mindegy. Most malacom volt, szerintem legközelebb már szívni fogok+ ha nem gond, akkor a steam-es csoportban a továbbiakban is írni fogok a ligáról.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #192 üzenetére
Szakasz alatt egy pályára gondolsz? Mert én nem. A következő legyen legalább 2-3 event a mostani egy helyett, az 5-6 stage pedig megfelelő ugyanúgy (de ezeket ismét ne lehessen újraindítani). Sokkal izgalmasabb.
-
bokrosolajos
őstag
Kösz srácok!
Az éjjeli erdőben egy 3x Y-nal tudtam csak eljönni, addig esélyem lett volna a szakasz időre is, de hát így szép ez!
Köszi az SG liga indítást!
Én is reklámozom a facebook oldalamon /MesasArtworksSzerintem NE lehessen szakaszokat újra indtani, mert úgy elvész a rally feeling és hillclimb hotlapolásba menne át!
Jó ez úgy, hogy csak az egészet lehet újra kezdeni, ha valaki úgy gondolja megéri kockáztatni
4-6 pálya elég, később lehetne váltani az aszfaltos napokat murvással és akkor lehetne 4-4 is!
Személy szerint a Gr A8 kategóriát ajánlom, a két WRC kevés
-
szekto
aktív tag
válasz #78687232 #189 üzenetére
Oksa, akkor még ma este összedobom a következő ralit. Nyugodtan mehet a csoportba is a dolog.
Én azt javaslom, hogy még most legyen csak Event restart, aztán ha továbbra is ez lesz a kérés, a következő már mehet stage restart-al is.
[ Szerkesztve ]
-
cinkoxid
senior tag
bárcsak ezt vettem volna ma meg a pes15 helyett. Annyira borzalmas az online mód, hogy 2-3 percig várni kell, mire talál ellenfelet, majd játék közben fél másodperc lag van a gombnyomás és a reakció között. Utólag olvasva mindenkinél...egyszerűen borzalom.
Igaz, csak gamepadom van, de itt legalább normálisan tudtam volna veszíteni
-
roliat
csendes tag
Sziasztok!
Már múlt hét pénteken megvettem a játékot, de úgy igazából játszani csak tegnap volt időm vele azóta, és hát mit mondjak, alig bírtam abbahagyni, hajnalig ment a kocsikázás. Úgy kellett ez a játék, mint egy falat kenyér, kb. 4-5 éve várok valami hasonlóra. Kicsit már féltem is, hogy a Codemasters már soha nem fog rendes rally-s játékot csinálni, mert mostanság a Ken Block féle forgolódás a trendi, de szerencsére gondolnak a srácok a rally szeretőkre is.
Kicsit gyakorolgatok még, aztán csatlakozok én is a Test League-hez, és próbára teszem magam. Egyébként én egy Saitek R660 GT kormánnyal tolom a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest