Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz gyuribácsi88 #32613 üzenetére

    általánosságban nem mondható problémásnak, nincs gyakran kiesés a szolgáltatásban, de vannak/lehetnek persze problémásabb területek és hibák is előfordulhatnak, mint bármelyik másik szolgáltatónál.
    a bejelentett hibákra történő reagálás is változó, olvashatsz ebben a témában is pozitív és negatív tapasztalatokat is, itt is szokás néha az előfizető eszközére (router...stb.) fogni a hibát, illetve találsz olyan hozzászólást is, hogy valahol ha áramszünet miatt leáll a házban a szolgáltatós eszköz és utána áram alatt sem áll vissza, akkor nem rohannak ki azonnal orvosolni a problémát - pláne igaz ez hétvégén -, de ezek a ritka és/vagy szélsőséges esetek, összességében ettől sokkal jobbnak mondható.
    a net esetén nálam például a 1.5 év alatt alig volt néhány kiesés - a bejelentett karbantartáson kívül -, az is csak nagyon rövid ideig.
    a tv inkább pihen kicsit az éjszakai/hajnali intervallumban, néha órákra is elsötétedik - főként a digitális -, de itt sem heti rendszerességre kell gondolni, hanem több havonta egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák