Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Vodar #15830 üzenetére

    nem írok így általánosságban, írj konkrét típust, hogy szerinted mi jó például egy 80/25 digi pppoe alá, ha terheli is az ember, de nem sok gigabit képes típus lesz, ami hardveresen is okés, és bizony eldobálja majd a kapcsolatot/eszközöket, ha nem bírja a terhelést.
    az általad felvetett tp-link problémára is akkor lehetne konkrétumot írni, ha ismert lenne a pontos típus.
    100-as kategóriában visszasírom a tl-wr941nd v2 és v3 típusokat, amikben még a gigabit képes tl-wr1043nd motorja dolgozik.
    nem tennék ki bizonyos tp-link, asus...stb típusokat, ha problémásak lennének, hiszen csak nekem lenne belőle problémám, ha állandóan csörögne a telefonom, hogy most ez a probléma, most meg az...
    hétfőn jönnek bekötni hozzám a digit, és bizony tl-wdr3600 router vettem, pedig nem akarnék problémát magamnak, ha nem lenne jó.
    eddig telekom volt, és a szolgáltatós cisco eszközt használtam, a korábbi tl-wr941nd v3 típust már régen eladtam - amit anno upc alatt használtam -, előtte volt néhány asus, meg az elején smc is, de utóbbi gyártó pláne felejtős az otthoni kategóriában, gyorsan kukáztam is azt a termékét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák