Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Steam topic
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizou23
újonc
válasz Flashget #32361 üzenetére
Szia!
Bementem a DIGI-hez, de technikai okok miatt nem tudták cserélni a kártyát.
Korrektek voltak és küldtek egy szerelőt (persze ingyen).
A jelerősség nem volt megfelelő, állított az antennán és sikerült a hitelesítés.
A csatorna keresést viszont kézi kereséssel csinálta. Sajnos nem voltam otthon, aztán mire ellenőriztem és hiányzik jó néhány csatorna (Film+, RTL2, RTL+, AXN....)
Mi lehet a probléma? Frekvencia beállítás? -
-
-
Angel2014
addikt
válasz Flashget #32474 üzenetére
Értem, köszi...
És a keresési opció az lehet a hálózat?
Akkor így igaz?
Antenna: Kábel
Csatorna típusa: Digitális
Szolgáltató: Egyéb
Keresési mód: HálózatAmúgy az F szeria a csatornalista mentésére melyik progit ajánlottad?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Dog 11
tag
-
sgery
őstag
válasz Flashget #32510 üzenetére
Köszönöm az infót.
Nézegettem a felvevőket de annyi van mint a csuda
Van esetleg valami preferált változat belőle elérhető árkörben?Hbo stb. nem érdekel, filmeket nem a tv-n nézek. Igazából csak pár sorozatot vennék fel amit nem érek el neten, nem vagyok nagy tv-s.
A tv tud fogadni ilyen kártyát, de mivel a kivetítőre is ráküldöm néha a stb-ot, ezért mindenképp olyan kell, ami hdmi kimenetes és mindig azt dugom rá amin nézném.
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Dog 11
tag
válasz Flashget #32511 üzenetére
Nem rég olvastam valahol,hogy a 790-862 MHz , a műsorszóró szolgálat mellett a mobilszolgáltatások részére is fel lett osztva elsődleges jelleggel.A felosztás 2015 június 17 -én lép hatályba a Nemzetközi Rádiószabályzatban.A kábeles zavartatás csökkentésének szándéka is lehet a programok frekvenciák közötti átrendezése mögött.Ne felejtsük el,hogy a mobil szolgáltatók jelentős fejlesztéseket hajtanak végre a jelenben és a közeljövőben is és reméljük,hogy a Digi mobil fejlesztése is megjelenik a piacon rövidesen.
-
veterán
válasz Flashget #32575 üzenetére
Pedig a UPC-nél bizony keményen létezik ez a gyakorlat.
Egyébként meg rohadjanak meg. Nem hiszem el, hogy ez meríti ki a bűncselekmény fogalmát. Úgy kéne alakítani a törvényeket, hogy ezért keményen büntetni lehessen. És kötelezni, hogy mindenhol a társasházi árak legyenek érvényben.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
trec12
addikt
válasz Flashget #32575 üzenetére
Nálunk a helyi konkurencia T-s cég csak más néven futnak. Náluk is van régóta területi akció a Digis utcákban. Úgy megdrágult - legalábbis most a neten fellelhető ajánlatuk szerint - év elejétől, hogy majdnem 3e-el többért adnak (2 évre) digitális családi csomagot, 20-as nettel, telefonnal a Digi okos csomagjához képest. Ráadásul kódolt a digitális adás a második eszközért már fizetni kell ha több helyen akarsz tévézni. A Digi 4200 Ft-os akciós csomagárához képest ez nagyon sok de még a 6e-es hűség nélküli csomag is veri. Nem Digis területen még drágább a konkurencia.
[ Szerkesztve ]
-
br.rak
őstag
-
trec12
addikt
válasz Flashget #32584 üzenetére
Meglévő ügyfelekre szerintem mindenképp építeni kellene kedvezményekkel (kábel/műhold). Csak hát el kellene indulni végre valahogy. Partner nélkül nem tudom menni fog-e az országos szolgáltatás? Valahol olvastam ha jól emlékszem nyár körül lesz valami.... Amíg a Digi Mobil be nem indul itt komoly változás nem lesz az árakban . Feltéve persze, hogy jó árakat tudnak kialakítani árpolitikájuk szerint...
Addig is egy flat digifone (vezetékes) csomagot csinálhatnának...[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #32904 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a Mindig TV-n is ilyen a hang, mert ha igen akkor a közvetítésben lesz a gond.
MDanny meg is válaszolta a kérdésem, a hiba a közvetítésben van.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #32924 üzenetére
Hát a műsort elnézve én ezért most nem boritom a Samsungom megszokott sorrendjeit, ráér ez nekem majd az M4 érkezésekor is....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rocket
nagyúr
válasz Flashget #32924 üzenetére
Hol vannak az europai premier tartalmak?
Kojak, Lost, San Francisco utcain, Gordon Ramsey a pokol konyhaja, Jim szerint a vilag (ez nagyon kellett a CC es a Viasat 3 melle), stb.
Nevetseges, hogy ilyen szutyok adokkal szurjak ki allandoan az emberek szemet.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Tonyk
veterán
válasz Flashget #32957 üzenetére
"Arról nem is beszélve a tv által formázott HDD-t könnyedén képes pár hét elteltével felejteni és ilyenkor újra formázza a felvett anyag megy a kukába.."
D,E,F sorozattal rendelkezem itthon, de ilyen még egyiken sem fordult elő.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #32964 üzenetére
Az én Samsung T27B750EW Monitorom esetében sem volt ilyen probléma...
Bakker hogy lement az ára egyébként, most nézem....
Amikor ezt nyertem (2012 nyarán) akkor még lazán volt 130-140e forint az ára....Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #32982 üzenetére
Ezen azért jót mosolyogtam a duckTv esetében:
"A teljesen erőszakmentes műsort gyermekpszichológusok szigorú felügyelete mellett készítik Európa legszínvonalasabb stúdióiban"Milyen lenne a műsoruk ha nem abban a stúdióban készülne - borzalmas még belegondolni is. Persze jó alapötlet ez a csatorna, de ha egyszer lesz gyerekem nem ezt a csatornát nézetném vele, mert szegény visszamaradna a fejlődésben.
A második linkre valahol (bár viccnek van szánva) de a MindigTv beleillik.....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple asztali gépek
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest