Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Csak pár napja olvasgatom ezt a fórumot, de olyanokat írtok, amiket hosszú évek során nem tapasztaltam sem a T-Home-nál, sem a UPC-nél (mondjuk utóbbi cégnél nem műholdas TV-m van, szóval nem teljesen korrekt összehasonlítani). Sem adáskimaradásaim nem voltak, sem pixeles, szellemképes adás, sem pedig ügyfélszolgálati félretájékoztatás. Most pl. full HD monitoron nézem a UPC adását, és közelről szemlélve is nagyon szép a kép, pedig nem is HD adás (hasonlóan jó volt a T-Home SAT TV-je is, ahol egyébként már létesítéskor hdmi-kimenetes STB-ot adtak, teljesen ingyen - pedig akkor még nem is volt HD csatornájuk). Lehet szidni a 2 "nagyot" is, de a Digi - külső szemlélőként - egy igazi katasztrófának tűnik.

    Bicskanyitogató stratégiának tartom, hogy valaki megveszi sok sportesemény közvetítési jogát, aztán a közvetítés és az ügyfélkiszolgálás színvonalára meg magasról sz.rik, mondván: ezeknek ez is jó.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák