Új hozzászólás Aktív témák

  • mogyesz

    aktív tag

    válasz cigam #2086 üzenetére

    Szia!

    A számszaki adatok stimmelnek, csak nem jól... 15.000-ért beveszik a régit, a 6.000 kártyaaktiválási díjat levonják belőle és még (15e-6e) 9.000-et jóvá is írnak az előfizetésedből. A 2. kártya 6.000-ét nem kell kifizetned, nem is vonják le - mintha ajándékba kapnád. :)

    Az ügyfélszolgálaton - mint sajnos sok helyen -, nem igazán hozzáértő emberek ülnek. Ez lehet a cég trehánysága, vagy csak az ott ülő érdektelensége, etc.
    (Megjegyzem, Én nemrég 2x is beszéltem 2 különböző hölggyel, elmondtam mit szeretnék, és hogyan, 2x2 perc alatt meg is oldottuk a ''problémát'' /beltéri igény + 2. kártya aktiválása/.)

    Sajnos - ha nem ért hozzá - akkor vagy előveszi a magyarázós dumát, amit betanult, addig is időt nyervén, vagy választ egy Kérdés/Válasz (A/Q) típusú lapról. Ekkor ha amit mondassz neki, keres egy hasonlót, és a mellette lévő választ, a megoldást. :)

    Így, ha megakad egy csatorna - rossz a beltéri...

    A másik részét viszont - csak dual van - megértem. Végre ráálltak egy típusra, és csak olyat hozatnak. Így talán a homogenizáció következtében el tudják majd 1x indítani normálisan az EPG-t.
    Single beltéri pl. Hyundai 1165 és 3169, ill Humax max. visszavett használt - tehát nem új van csak nekik. Azért ez a megoldás még mindig szebb, mintha kapnál egy valaki által már használt, neadj isten javított, de újracsomagolt beltérit újként - nem?

Új hozzászólás Aktív témák