Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150head

    senior tag

    válasz MegalodonS #18447 üzenetére

    És ezzel semmi gond nincs, különbözünk, mindenki azt vesz meg, meg úgy tolja amit akar.
    Én még mindig úgy gondolom, hogy a hibákra igenis fel kell hívni a figyelmet, és "sírni"/jelenteni kell! Nem szabad engedni a fejlesztőknek, hogy továbbra is olyan játékokat adjanak ki mint amik kijönnek. És most én nem arra gondoltam, hogy van egy textúrabug vagy bármi mert az ok. De pl ez a gauntlet explo szerintem gamebreaking bug, pedig még halasztották is.
    Az is kuriózum, hogy egy skinért el akarják kérni a játék árát. Igen nem kötelező megvenni, de azért elég furcsa.
    Másrészről mikor láttál olyat, hogy pl a COD vagy bármilyen AAA game dev live buildet tesz közzé amiben élő streamben crasheltetik a gamet? Szerintem ez egy ordas nagy amatőrség. És ez nem az első, meg szerintem nem is az utolsó. Nem kell azon csodálkozni, hogy sokan az ilyenek miatt felhúzzák a szemöldöküket.
    Azt is leírtam már itt párszor, h a grinde-al sincs semmi gond, HA az szórakoztató! Neked is el kellene fogadnod, hogy vannak olyan playerek, akiknek nem kielégítő játékélmény már lassan egy éve majdnem ugyan azt a gameplay-rotát nyomni. :U
    A Balance-t meg már meg se említem.
    D2 óta is eltelt lassan 25 év. Ami akkor megfelelt az embereknek nem biztos, hogy most megfelel, sőt. Sokaknak megszépíti a nosztalgia. Össze se lehet hasonlítani a kettőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák