Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    Erdekes volt olvasni it par velemenyt a drop rate-rol.
    Meg olyan hozzaszolast hogy "ha el akarsz erni valami" akor kotelezo ez meg az.

    Furcsa, szamomra azert a D2 kicsi sandbox, mert amugy engem nem erdekel a verseny a lvl99-ert.

    Pont ez adja a jatek izgalmat, hogy tudod hogy nem, nem lesz 50 darab high runad valoszinuleg soha, de lehet hogy 1 se, es nem lesz meg minden item, foleg nem tokeletes statokkal. De akarmikor belogolsz mf-elni 1-2 orat, barmikor bennevan a pakliban hogy talalsz valami jo cuccot, amitol jobb lesz a karakter, lehet azzal mar tudsz meg erosebb teruletet farmolni, vagy mondjuk az hianyzott egy uj karakter buildhez amit igy ki tudsz probalni. Tehat mindig van ertelme jatszani, mindig erezheted ugy hogy haladsz valahova.

    Nagyon nem tetszik ez a mentalitas, hogy gyorsan essen ki minden, aztan csukjuk be a jatekot, es kesz?

    Nyilvan adott pont utan lehet annyira belassul mar az esely hogy valami ujat talalsz hogy lehet valaki ugy erzi mar sehova se halad.

    Az elso karakter kezdeshez:

    En necro, sorc, paladin kozott filozok.
    Valaki irta itt hogy tuti tax az elejen ramenni minnel gyorsabban az uber farmra. Ez eleg jopofa sajat szorakoztato celnak hangzik.
    A gond csak hogy milyen karival lehet ezt magabiztosan csinalni? Oke hogy a smiter tutira kell megolni az ubereket.

    de mivel lehet Nihlathak-ot farmolni? Amig nincs rest in peace gyuru, csak necro vagy paladin tudja megoldani a dolgot nem? A paladin aura ami eltunteti a hullakat, vagy a necro corpse explosion.
    Mondjuk talan a paladin vigor auraval lehet gyorsabban megoldja a lejutast a bosshoz mint egy necro. Vagy egybol a smiterrel is lehet farmolni magat a kulcsokat is? Vagy ahoz hammerdin erdemesebb?

Új hozzászólás Aktív témák