Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy itt már mindenki LV 230 de én még alig alig kezdtem el..
Nincs véletlenül valakinek LV30-40 közöttre valami értelmes cucca jó áron?
ÁtvennémEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
-
oxox
addikt
a ket egykezes kardot latom azert kivetted....neztem oket tegnap a profilodban...szepek...
Sirandrishfelesleges nagyon koltekezni azokon a szinteken...ami kell megkapod az AH-n 10-20k-ert...annal tobbet kar kiadni...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
opzozi
tag
Most találtam:
Xiaomi Poco X3 Pro
-
execute93
őstag
Eladó!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
SSJPeter
őstag
Nagyon mákos vagy.
Pakold be az rmah-ba, 30-50 euró körül el fogják vinni.
Én licitre raknám 75 eurós buyout-tal, bár az talán már sok lenne érte.
Ha aranyért akarnád eladni akkor ez 15 millió +, de én inkább euróért adnám a helyedben.(#1511) opzozi:
Ja, inkább ne is mondd.
Melyik act-ban történt egyébként?
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
DjDanee87
addikt
válasz WayneGace #1516 üzenetére
Azokon nincs melee dmg, meg elite dmg csökkentés. Én is hasonlót használok csak kicsit kisebb % block viszont több armor és vitality, több STR. Én az enyémet 7milliós biddel vettem.
Ez szerintem megér többet is valakinek, csak ki kell fogni a napot amikor benéz AHba pajzsot venni magának 30% blockal. -
SSJPeter
őstag
Persze, de ahogy DjDanee87 kolléga is elmondta ezen van melee damage reduction + csökketett sebzés az elitektől.
Ezek olyan tulajdonságok amik általában nincsenek más pajzsokon, és többet érnek mint pusztán +1000 block amount.
Persze nincs kizárva, hogy van 28%-os blokkos Sacred Shield amin szintén megvannak ezek a tulajdonságok, de akkor az meg legalább 50 millió vagy több...[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
mikromanus
veterán
Ami jó a stormshieldben
-magas blokk. Ha alacsony, akkor nem ér annyit amiért kirakják szerintem
- jó kombó: resist, statok
- extra tulajdonságok: melee dam csökkenés azért nagyon hasznos.
Összesítve: fixen megvan rajta egy használható kombóRare pajzsban is összehozható elég jó,de nagyon ritka. Ami kellene hozzá:
- block%
- all resist
- statok
- armor
Ebből minimum 3. Blokkban versenyképes lehet a rare cucc is, de nagyon kicsi az esélye az egyéb használható kombónak. A rare pajzs nagyon csapnivaló blokk%-ot tud néha produkálni. Ha van a fentiek közül szép számossággal 3-4 tulajdonság, akkor az sem olcsóbb mint a stormshield. .25% felett a stormshield az elérhető legjobbak közt van pajzsban. 28 és afelett meg egyértelműen nem lehet megfogni. Azért én nem cserélném be a mostani pajzsomat, de ha egyezkedni akarnátok csak szóljatok. Lehet meg tudtok győzniBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Dadan01
senior tag
válasz mikromanus #1523 üzenetére
A jó pajzs majdnem olyan fontos, mint a jó fegyver. Ezért kell kellő körültekintéssel választani.Én pl 200kért fogtam ki egy 20%os sacred shielddel, dex, vit, res közepes statokkal, de két hete lesem az AH-t. és jobbat nem találtam még magamnak, vagy csak horrorisztikus 30+ milla felett, pedig nem nagyok az igényeim, csak egyszerűen ritka a két res + vit + dex + 20% blokk kombó. És nagyon nem mindegy, hogy mekkorát blokkol a pajzs, mert kategóriákkal jobb a lvl63as a 62-esnél.
-
mikromanus
veterán
válasz Dadan01 #1525 üzenetére
Ismerős helyzet. Én is keresgélek az egész jó és régi pajzsom helyére újat, de ami 2-3 megüti a minimum elvárást azok csapnivaló blokkosak. Pedig nem nagyon extrém:
76 str
89 vita
51 cold res
75 all res
-11% control
1144 armor
18% blokk50-50-50 str-vita-allres jó blokkos cuccig is leadom néha a keresőkritériumot, de nincs valami jó felhozatal. Vagy blokkban gyengék, vagy sokkal rosszabbak a mostaninál, vagy 40-100 milla közt vesztegetik.
Edit:
Egy-két "majdnem érdemes másodszor átnézni" kategória azért akad most már. Kezd szépen felduzzadni a kínálat...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
WayneGace
őstag
válasz mikromanus #1523 üzenetére
Értem és látom, hogy jó pajzs. Szívesen ki is próbálnék egy ilyet.
1-2m között vettem, nem emlékszem pontosan. És szerintem az a stormshield nem ér többet 13 millióval.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
válasz mikromanus #1526 üzenetére
Hasonlom van 1400 armorral, control nelkul. Nem igazan talalok meggyozoen jobbat, emberi aron . Jo ez nekunk.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mikromanus
veterán
Ismerős. avgy magasabb blokkal, avyg magaabb armorral, vagy jobb stattal, vagy valami huncut egyéb tulajdonságagl keresnék (pl crit chance), de nehézkes kifogni. Ami meg most van az szép, stabil és épp olyan, hogy simán eltűnne a tömegben és nem menne el már jó áron. De addig amúgy se aktuális ez amíg nincs jobb
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
válasz mikromanus #1529 üzenetére
En life% es crit chance-eset nezek, erre a kettore latok eselyt .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
grex4
aktív tag
Régóta gondolkodom azon hogy melyik sisakot használjam, 8%block (így 35%om van) megéri-e a sebzéscsökkenést, armort, resistcsökkenést?
Ha választ valaki helyettem, a másik eladó
u.i:Istennek sem tudom beilleszteni a képet normálisan
[ Szerkesztve ]
üdv
-
ttt1
őstag
Eladó ez az amulett ha vkit érdekel ..
-
Radnix
senior tag
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...AH-ban mikor valós pénzre váltanék,akkor a gombon "currency" jelenik meg és nem enged be. Mit kellene tennem, hogy tudjam használni és ne csak a goldos' vásárba tudjak adni-venni...THX a helpet -
Radnix
senior tag
Reggel bekerül AH-ba
Addig megvásárolható 4m goldértazóta belekerült 3 darab +38 dexes gem
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Mennyire gyakori a két egykezes fegyverrel harcoló karakter? mert az offhand ha jól tudom nem túl sok dmg-et ad rá...
Azért kérdezem mert találtam egy 250 dps-es kardot viszont ad 950 LOH meg 56 crit dam, ha esetleg érdekel innen valakit.
-
execute93
őstag
Eladó eme ritka csizma
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Nordic
Közösségépítő
-
Dadan01
senior tag
Te se haragudj, de az egyik legjobbnak tartott kalkulátor alapján a stormshield bizony alulmarad a lvl63as cuccal szemben, melee és elite reduction ide v oda, ez van. Mivel monk szemszögből néztem a saját statjaimat alapul véve (amik nem rosszak), arról nem tudok nyilatkozni hogy mit hoz 88 erő egy barbáron, de biztosan keveset hogy a mérleg nyelve lehessen. Persze ettől még jó kis pajzs, legendás tárgyak között ritka az igazán jó, de van nála jobb a sima sárgák között.
-
mephi666
nagyúr
tegnap esett egy 1h kalapács 850dammal, 250körüli str+vit-tel meg 60% critdammal... szerintetek rmah-ba mennyit érhet? 10/20-ra felraktam, de nem nagyon kapnak rá... 150+ str/vit-est sem nagyon találtam, így nem igazán tudtam belőni a reális árát, amennyiért elmehet (lehetett volna 900+ dam és socket, vagy nagyobb loh, de szvsz így sem rossz cucc barbinak)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok