Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hurkaaaa...lekváros hurkaa
Ajánlom hogy este legyél normális időbenUgye azért nem kapunk tolót?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rol33
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
rol33
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
Valós pénzért eladást kérem ne itt.
A "régenmindenjobbvolt" típusú nagyobb volumenű analízisek inkább a fő topikhoz tartoznak, ezt tartsuk meg tisztán a tradenek.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
Ez a Trade topik. Szóval a milyen gear, mivel streameljek, stb sem ide tartozik.
Ez a topik pontosan azért jött létre, hogy a Diablo3hoz való adokveszeknek legyen egy dedikált és áttekinthető topikja, mivel a sima topik eléggé pörög és elvesznek az ilyen irányú hozzászólások. Emiatt kérném, hogy az offot a topikban kerüljük.
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Akinek van felesleges goldja, az kérem dobjon nekem egy Pü-t!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
TROG AIR
aktív tag
Radiant star amethyst 18.4 m 1db -vihető.
430 pozitív , 0 negatív....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz execute93 #13031 üzenetére
tipp: ha a barbárod csak mp6ot bíja a jelenlegi árak mellett szerintem a fő Diablo 3 topikban próbálj először ránézetni a barbárokkal, hogy mégis mit csinálsz rosszul.
jelenleg olyan 2-4millóból mp8képes barbit lehet összerakni, mp10 is megy kb egy nagyságrenddel többől (nem gyorsan, de stabilan).
-
duronx
senior tag
Andariel's Visage elkelt a többi továbbra is vihető.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Muton
addikt
Segítsetek már, ezt milyen áron lenne érdemes berakni?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Bahama
aktív tag
Esetleg érdekel ez valakit?
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
rongyi
aktív tag
Leselejtezett WD cuccok érdekelnének lehetőleg ingyen vagy jelképes áron.
-
Face8814
őstag
Szerintetek ér ez valamit? Nem nagyon konyítok a monkokhoz....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Jazz
veterán
válasz Face8814 #13041 üzenetére
Kár hogy nem LS az a Spirit regen. Akkor olyan ~1b.
Érni ér, azért nem rossz a dps-e. Csak hát a spirit regen....aki wkl-ezik annak nem nagyon van szüksége rá (a magas as-el fogod tölteni a spiritet). De hátha valakinek erre van szüksége.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Face8814
őstag
Ezt bogarászom már egy ideje, de óriási a szórás. 25%-os lightning skills deal-el nem is nagyon találtam hasonlót.
Van olyan amin ez jóval kevesebb és 18M-ért van kint, és van olyan is amin kb ugyanez van, de a %-os damage az kisebb és az 10M.
Kirakom 25M kezdő bidel, aztán legfeljebb lentebb viszem. Mondjuk ismerve a talált cuccaimért fizetett összegeket, jó ha a végén 5M-ért elmegy.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Jazz
veterán
válasz Face8814 #13046 üzenetére
Először keress úgy hogy spirit regen nélkül. Aztán kb. 30-40dps 1%, bár ez nagyban függ sok mindentől. De ha nincs semmi összehasonlítási alapod, a semminél ez jobb.
Ha kirakod 5k gold-al buy out nélkül, nagy baj nem lehet. Annyiért viszik el, amennyit ér.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
szallasi007
őstag
Eladnám alig használt Echoing Furymat. Irányár: 70m.
ugyanitt Monk cuccok eladóak értelmes ajánlatt esetén:
Monk gear[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok