Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #74283 üzenetére
Pl. ACT2 - Road to Alcarnus ömlik a fehér kellő sebesség mellett...
Gorneck#1239
-
atidzsiforc
őstag
válasz killerjohn #74295 üzenetére
nemhogy te is inkabb grindolnal
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #74295 üzenetére
Pedig a te tippedre lennék a legjobban kíváncsi, hisz kész statisztikákkal rendelkezel!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #74311 üzenetére
Hááááát az a progi ami előre jelez mindent annak a használata, számomra csalás...
Annak a proginak a használata ami tripla lootot biztosít, számomra szintén csalás...Ha engedi a Blizz ha nem...ha fizetett érte az ember ha nem.
Persze ez nézőpont kérdése...én így látom/gondolom.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
atidzsiforc
őstag
válasz killerjohn #74324 üzenetére
Gz!
En belassultam a melo miatt, meg talan 240 se vagyok
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Sárpac
nagyúr
-
Pedro78
senior tag
Ok, de ez most akkor mi? Fullba tank vagy? sry nem olvastam vissza, lehet mar irtad.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #74335 üzenetére
Frászt kell...support és palm is szépen müxik...kellő DPS mellett...
Gorneck#1239
-
CzKaresz81
tag
T6 mész partyban 0-24 ?
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #74337 üzenetére
Sry, kib.szott proxxy...
Pl: [link]. De szabadon szanaszét variálható...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #74343 üzenetére
TankMonk lennél palmmal vagy nem? A palmos fegyó elég sokat dob...és most az volt a kérdés...
Gorneck#1239
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz killerjohn #74345 üzenetére
50 legend/hour-t amiről írtál az /fő vagy /party? Magas GR-ben vagy hol?
Kicsit kezdem unni, hogy GRből még egy nyavalyás FSt sem kapok (igaz csak 30-32 környékieket megyünk).
Más: strongarm bracers procol szerintetek a Condemn Vacuum-val? Mert számok alapján nekem nem úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #74349 üzenetére
kozeledek szepen 1000 ora WD-hez... ebbol sissycore kb max 100-150... kukri megjelenesig kb 2-300... es azota semmi (persze hc-n)...
es meg mindig nagy zero! kivancsi leszek mikor dobja, lehet sosem fogja... aztan ha igen, akkor szeirntem vitrinbe rakom
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz killerjohn #74369 üzenetére
És ettől eltekintve szerinted gyakorlatban lesz haszna, vagy csak parasztvakítás a Blizz féle PR?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Toni 26
csendes tag
válasz killerjohn #74306 üzenetére
Tisztelt Killerjohn!
Következő hozzászólásomat elsősorban hozzád intézem, de ha vki más is véletlenül magára ismerne benne, akkor az nem, nem a véletlen műve. Lehet, hogy lesz egy kis személyeskedés, és közvetlenül nem a játékot érintő mondatok, ennek ellenére nem szürkítem hozzászólásomat, mert sztem mindenkire tartozik.
Nagyon régóta, értsd a kezdetektől olvasója vagyok a PH fórumnak, kissebb-nagyobb megszakításokkal, eddig bírtam szó nélkül a "HUD" -os, és tsai. kérdést.
Az igazságtalanul rengeteg előnyhöz jutó játékosokat 3 kategóriára szeretném bontani, annak fényében, hogy jómagamnak milyen kis nüanszokhoz volt szerencsém.Az első és legmeghatározóbb a HUD használata:
Rengeteg kezdő játékos van, ezért az Ő kedvükért kicsit bővebben fejtem ki, miről is van szó tulajdonképpen.(Nézzétek el nekem, ha nem vagyok teljesen szabatos kérdésben, de sohasem használtam). A lényegét azonban tudom a dolognak. Le lehet tölteni többféle, Blizzard által nem támogatott, segédprogramot a Diablo-hoz, amivel a többi játékoshoz képest hatalmas előnyökhöz lehet jutni. Adott egy minimap szerű segítség, egyfajta kis radar, ami előre jelzi a bebarangolatlan területen is a le és feljáratokat, a térkép rajzolatát, de talán még a mob sűrűségét is(ebben nem vagyok biztos), de pl. a Rift Guardiant is pedánsan jelzi, nem kell keresgélni. Számos hasznosabbnál hasznosabb információt is kijelez, amivel pl. nagyon szépen finomhagolható a korábbi teljesítményünk, pl. XP/óra, és sok más amit Én sem tudok róla.A második igazságtalan előny a többiekhez képest a játék, egyszerre 3 accounttal, nyilván jobb a drop rate:-), ezt nem is vesézném tovább.
A harmadik pedig, ha többen játszanak egy accounttal, pl. testvérek, nem szeretnék ebben a kérdésben megnevezni senkit, de egy kirívó esetről van tudomásom.
Az utóbbi kettő önmagáért beszél, nem szándékozom velük foglalkozni. Én az első változatról kívánok szólni még néhány szót, a HUD-os előnyszerzéshez. Killerjohn! szeretnék egy szemléletes példával előhozakodni Neked:
Tegyük fel adott egy autós terep Rallye verseny. Minden autó teljesen azonos felszereltséggel bír, ugyanazok a kötöttségek vonatkoznak az egész mezőnyre. Minden autó teljesen egyforma, összteljesítményben, súlyban, formában, de még színben is:-). A versenyek célja(most nem a reklámbevétel:-) ), hanem az, hogy kiderüljön melyik versenyző a legjobb pilóta a mezőnyben. Hosszú évek óta versenyeznek egymással ezek az emberek, kialakult az erősség is, van 1-2 kiemelkedően jó pilóta. De van egy, aki még a legjobbak közt is messze a legjobb. Ez az illető, tényleg minden versenyen jobb a többieknél, már-már emberfelettinek mondható a tudása a mezőnyben, összevetve a többiekkel. Mondjuk, mi legyen a neve.... hívjuk Jánosnak. Ez a versenyző nem túl szerény magának való fajta, éppen ellenkezőleg, szeret kérkedni a teljesítményével, szereti odamondani másoknak, hogy eddig is jobb voltam Nálatok srácok, de ettől tudok még jobbat, mert Én igazából csak magammal versenyzem, annyira a mezőny felett vagyok. Egyszerűen ilyen a jelleme. Egy szép nyári napon az egyik pilóta, aki hatalmas munkával, rengeteg gyakorlással, sok Ken Block videó megnézésével:-) próbálja magát fejleszteni hosszú évek óta, meghívja egy ebédre Jancsit, hogy kicsit beszélgessenek a pályabeli teljesítményükről. Emberünk mindent elmondd Jancsinak, őszinte vele, hogy mindent megtett már, de Jancsi rekordjait még csak meg sem közelíti. Kiváncsi rá, hogy mi lehet ennek a kormányhősnek a titka. Jancsi egyáltalán nem fogja vissza magát most sem. Elmond mindent töviről hegyire, hogy veszi a kanyarokat, mikor engedi fel a kuplongot, mennyivel vált vissza a kanyar előtt, illetve azt is, hogy van neki egy fullos GPS-es "Mitfarher" vezérlő navigációja is, ami a kanyarok ívén, bevételi sebességén túl, még azt is kijelzi, ha vezetés közben túl sokat izzad a Mi Jancsink, és folyadékpótlásra van szüksége. A másik pilótának hirtelen minden világossá vált, ami mély szomrúsággal töltötte el. Ő bármennyit is melózik azon, hogy még jobb versenyző lehessen belőle, soha sem veheti fel a versenyt azzal a pilótával, aki olyan segítséget használ, amit a Versenyzők Szakszervezete sohasem támogatna, sőt ha ez a tudomásukra jutna még egy életre el is tilthatnák Őt a vezetésről. Persze esze ágában sincs feladni a társát, hiszen Őt nem ilyen fából faragták. Egyszerűen ilyen a jelleme.
Hadd mondjak egy másik sokkal szélsőségesebb példát(ez rövidebb lesz ígérem).
Maradjunk az autó versenyzésnél (Pedig ki nem állhatom amúgy az autóversenyeket:-) )
Lewis Hamilton nak (gondolom tényleg) van egy saját közösségi oldala, ahová elég gyakran Ő is be szokott írogatni, hogy a rajongók kicsit közelebb érezzék magukat hozzá. Egyszer beír egy srác, aki Marha jó az F1 2014 forma1 szimulátor játékban, hogy Lewis Hamilton szerinte egy fing, mert Ő a Monaco -i pályán 20 másodperccel megdöntötte a rekordját, ráadásul esőgumival!Mit szeretnék mondani evvel. Csupán annyit, hogy a HUD használó játékosokat más mérce szerint kell mérni. Linkelgetheted, hogy NS-ben már 900+ os vagy hogy seasonban már 500+, ennek ellenére, amíg igazságtalan előnyőkre teszel szert a többi játékossal szemben, addig ez a teljesítmény összevethetetlen a többi játékossal szemben. Viszont lenne egy javaslatom: Mostantól ne ide linkelgesd a jobbnál jobb itemeket,meg a 500, 600, 900+ os para szintjeidet, hanem az 1100+ os haverjaidnak, akik szintén nem ódzkodnak a segédprogramok használatától. Ja, hogy Ők full ancsi itemekben rohángálnak és max. kinevetnének, mert Nekik csak ma esett 5 ancsi Furnace mindegyik kasztból.
Trier:
Vhova ide vezethető vissza az olyan játékosok méltatlankodása is mint Dr3x.... az ilyen jellegű hozzászólások, mint "Ragya cifrázza ki, T2 öt ostromlom fél órája a wd vel és még semmi használható nem esett csak soul, bezzeg vkinek a klánból, már 3 Witching Hour"Killerjohn!:
Kérlek egy hajszálynit vegyél vissza az arcoskodásból, egyszerűen nem indokolja semmi, mert Nektek ....sajnálom nem tudom kikerülni a szót, bármennyire szeretném, Nektek csalóknak, külön ranglista kellene, ahol egymással tudnátok rivalizálni, na akkor igen hamar elmenne a kedved a játéktól, mert vhol hátul kullognál.A fenti véleményem szigorúan a játékra vonatkozik, nem áll módomban emberileg kritizálni, sőt kicsit globálisabban szemlélve, ami a programozói tudásodat illeti: WOW, a teljesítményed megsüvegelendő, mindig öröm számomra géniusz maygar emberekkel találkozni, ha már Én nem lehetek az, legalább hadd legyek büszke azokra, akik ilyen Istenáldotta tehetséggel rendelkeznek.
Hogy ne maradjak Névtelen, Asz-Szuli voltam, vagyok. Btag: AszSzuli#2325, csak egy apró játékos a sok közül.
Szép napot mindenkinek, és elnézést kérek a hozzászólás terjedelme miatt.
-
CzKaresz81
tag
válasz killerjohn #74349 üzenetére
Azért ahhoz kellenek is olyan userek...
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #76173 üzenetére
Lesz helye, gyakorlatilag egyik leggyorsabb single target ölővé(is) lépett elő és az egy rg lezúzásnál nem mindegy.
Build? jelenleg bármi, csak a 4 elemental ágból legyen vmi hogy a tal set proccolja a buffokat és a meteorokat, de ha konkrétat akarsz én ezzel mentem:
Build ez mellé dukál vmi fasza colddamos fegyver nekem van egy anci utars roar pl, de ha jól emlékszem neked van egy anci sun keepered az is teljesen jó lesz.Joezyka: indulásnak jó lesz, de újat kell lootolni, az új sourcera skillt nem lehet tekerni a fix meteor skilldam miatt(értelem szerűen +15% meteort sem a 25% mellé). A régi anci sourcet meg jól el kell tenni ha meg lesz az új verzió, ezen limitáltság miatt.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #76207 üzenetére
ja télleg omg thx én meg kariválasztó képernyőn néztem
akkor helyesen:barb: 169
crus: 9
dh: 92
monk: 47
wd: 231
wizard: 2346Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MODERÁTOR
válasz killerjohn #77085 üzenetére
Ha segítség kellene akkor is szólj!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Gyuri27
félisten
Lehetne benne valami összehasonlítás az aktuális gr top1-l.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz killerjohn #77091 üzenetére
Ott a komplett kari statokkal. Mellette a top statokkal. Dps, main stat, chc, chd stb-stb.
Ott az én karim itemekre bontva, mellette a top itemekre szedve.
Karim alatt a spellek, passzivok a toppé is látszik.Amd - Radeon - Ryzen
-
_ocsisajt
őstag
huha! ez jo hir!
(ugye TH frissitest nem hagyod el? )ize amik kimaradtak a mostani progressbol, mehetnenek ide
neha rakeresnek mik mostansag a top itemek, azok hianyoznak, meg meg irok esetleg ha valami eszembe jut...
(tudom van egy site, ahol vannak itemek, de ott csak azok aki regel oda)tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
granini
őstag
Oke, akkor vettem a faradtsagot es atgondoltam.. az alap dolgokat most nem is emlitem, nyilvan egy komplett karakter review kell hogy legyen benne statokkal itemekkel A-Z-ig, nem vagy mar amator ezeket nem sorolom. Szamomra is az "osszehasonlitas" resz az erdekes meg probalom kifejteni.
Az szamunkra a leghasznosabb amikor arrol tudunk info-t kapni - anelkul hogy elesben ki kellene probalni, pl atrollolni egy itemet.. - hogy mit nyernenk azzal, ha.. mondok peldat:
- az adott buildben melyik a fontosabb egy fegyveren a 10% dps, a 7% AS vagy esetleg inkabb a 8% CDR..?
- magas GR-en mi ert tobbet a sok vitality mert azt nehezebben utik le, vagy inkabb pakoljam tele allressel mert akkor eleve kevesebb dmg-t kapok be tehat nem gond hogy nincs annyi life..
- melyik jobb a osszes bevitt dmg tekinteteben, a 16% cold + 9,5% chc + 93% chd + socket amulet, vagy inkabb a 740 dex + 9% chd + 99% chd + socket amulet? Vagy esetleg olyan ami main stat + critek + elemental de nincs rajta socket? Mit veszitek ha nem teszem be a taeguk gemmet es nem proccol fel 66-ig..?Tudom hogy ez eleg komplex es karakterenkent / buildenkent valtozik, de sztem a legtobbunk ott "szorul segitsegre" hogy valaki megmondja neki hogy ocsipok nem kell mar tobb AS-t pakolnod a karkaterre mert nem hoz erdemi eredmenyt, viszont helyette ha odaraksz meg +8CDR-t akkor pont at fogod lepni azt a break pointot ahol mar vegig berserkben (vagy any other..) tudsz lenni.. es hasonlo osszehasonlitasok.
Statisztikai / matematikai alapon barmelyik tool kiszamolja, hogy melyik amulet vagy fegyver ad tobb dps-t, de azt mar keves smart tool tudja megmondani, hogy a build egeszet tekintve hogyan tudnam jol beloni a balanszot. Persze nem vagyunk egyformak, van aki imad tesztelni, buildeket probalni es siman vegigmegy 10 x 15 percnyi GR-t hogy optimalizalja a geart. De biztos akad aki vevo lenne a te fejlesztesedre es azt mondja megpsorolnam a 10 x 15 percet ha lenne vki aki megmondja hogy hogyan lojjem be jol a karim statjait es a gear sorait.
Szoval en laikuskent nem tudom hogy neked rendelkezesedre all-e a megfelelo tudas es informacio hogy ilyen komplex elemzest / osszehasonlitast programozz le, de ha valaminek lenne haszna akkor az ez. minden masra ott a korabban felsorolt 5-6 webes app amik mindent megmondanak, megmutatnak..
Meg egyszer mondom, anno mikor M6 DH-val mentem nekem jol jott volna ha valahogy levezetve latom hogy socketes amulet a jobb nekem dps gemmel, vagy siman nem socketes amulet aminek mind a 4 sora pure dps.. mert odaig eljutottam a jatekban is hogy latom hogy +11.5% dps, de az onmagaban nem info..
Mindenesetre jo munkat es kitartas kivanok a fejleszteshez es barmi lesz is belole szerintem mi ertekelni fogjuk.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #77102 üzenetére
az jó lesz mer a béna dprogress még mindig nem frissítette be az ns gr50-emet...
-
granini
őstag
válasz killerjohn #77102 üzenetére
Oke, oda is lenne 1 otletem..
amikor nezegetjuk a leaderboardot azzal a mindenki szamara ismert lelkiallapottal hogy "nemhiszemel hogyaf**bamennekemberekGR55-otbarbarral hatannyivalnemjobbagearjemintazenyim..." akkor ott sokszor gond hogy ramegyek az illeto top mittomen 15-os jatekos profiljara - mondjuk a fos jobbgomb menu miatt itt szoktam friend-nek addolni oket.. - es akkor kapok egy 12-es listat a karaktereirol ami kozott van 5 barbar abbol 4 non season es a 4-bol akkor deritsem ki hogy navajon melyikkel ment 55-os GR-t.. aztan persze lehet siman nem is az a gear van rajt..
Na, ezzel lehet valamit kezdeni pl? Hogy a te toolod legalabb annak a karakternek a nevet tutira megmondja amelyikkel a csavo letolta a GR55-ot..? tudom hogy ha megvarialja a gear-t meg a skilleket es ugy lep ki akkor az eletben ki nem deritem hogy eredetileg mi volt abban az adott pillanatban rajta, de mar is is segitseg lenne ha tudnam melyik karival tolta..
B kerdes plusz pontert (figyuzd mer ez man verpista lesz.. ) - aztat meg lehet valahonnan hesszelni hogy amikor azt latom hogy GR55 completed 12:08 perc akkor abbol hany poerc volt a mobok es hany perc konkretan a RG fight..? Na, na..? Kopjakle..?
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Reinhardt
őstag
válasz killerjohn #77111 üzenetére
Milyen adatokkal dolgozol?
Mert lehet itt sok ötlet, ha totál megvalósíthatatlan azokkal az adatokkal amik rendelkezésedre állnak, akkor sok értelme nincs. -
Reinhardt
őstag
válasz killerjohn #77116 üzenetére
Ez akkor a battle.net-es cucc. Nem zavaro, hogy nem frissul rendesen?
Otletem meg max annyi lenne, hogy a targyakhoz legyen egy szimulator, hogy mi lenne ha ezt atporgetnem vagy azt. De ezt mar mondtak. Persze nem arra gondolok, hogy mindent es akkor, hogyan neznek ki
6chc/50chd/650int/socket-es gyurukbe, hanem mint a Mystic, aktualisan csak egy poretes, es ha mar volt, akkor csak azt tovabb forgatni. Vagy reset. Fegyvereknel meg egy milyen lenne ha ramalandi.
De tovabbra is kerdezem, mi ertelme, ha nem frissul rendesen? Van olyan karakterem ami mar egy hete nem abban a cucc/skill beallitasban van.
Sokkal jobb ha inkabb meggyozod oket, hogy hasznaljon mindenki HUD-ot -
Jazz
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz killerjohn #77919 üzenetére
Én pont most akartam feltenni a napokban, mert még akartam nézni a tényleges leadott sebzest, erre közölték velem Hogy azt mark nem tudja
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jazz
veterán
válasz killerjohn #77921 üzenetére
Hogy mekkor egy adott item dobási valószínűsége, ne adj isten adott területen/mobnál mekkora.
Ja, a Pseudo random generator tényleg tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
szmegma
aktív tag
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79276 üzenetére
Bocsi mester, de ezt a kozepen megjeleno buff icont (pl: F+R) hol lehet kiiktatni? melyik fileban keressem es milyen cimszo alatt?
engem zavar nagyon
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79278 üzenetére
ezeket ugye ki lehet (majd) kapcsolni, ugye?
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79281 üzenetére
jovanna
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79442 üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #80685 üzenetére
-
dargelot
senior tag
válasz killerjohn #85150 üzenetére
Ez egy hülye kérdés volt. Diablo 3=endless grind, ez sosem fog változni.
-
davidsz
senior tag
válasz killerjohn #90834 üzenetére
Szóval ... Köszi...
http://www.diablofans.com/ innen legózom a build-elet
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #90838 üzenetére
Ha wizard akkor az én profilomban mindig az aktuális legjobb buildeket találod wizardhoz.
-
SQX_Barto
addikt
válasz killerjohn #90840 üzenetére
Dps - wizard
3 support - wd barbar/dh monkcserepad melegito - crusader
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Thrawn
félisten
válasz killerjohn #90842 üzenetére
Előző seasonban is a wiz volt a dps és 3 tank volt mellette, most ugyanez a felállás. [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest