Hirdetés
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
valaki letuzdta ezt a képet nagyban menteni? az töltse már fel valahova PLS mert nekem nem jön be semmi a kép viszont kéne..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
wmarci
senior tag
Hát már elvileg reménykedni sem lehet a mostani Diablo 3 bejelentésre, ugyanis eléggé Lost-os szagú a dolog. Vagyis majdnem minden jel erre utal.
Humor vagy.....?
A Diablo3.com még mindig halott, aztittem ebből lehet már következtetni.
Azért még nem vetem el a Dio3 bejelentését. Várjunk.......[ Szerkesztve ]
-
Fuck3r
aktív tag
na igen csak, h van itt egy nagy különbség:
jah és a Lícs király nem olvaszt jegyet... Sokkal inkább teremt...
ettől függetlenül persze lehet, hogy Ő az...
Én továbbra is bízom Diablo (vagy talán Mephisto) feltámadásában...
[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Wolverine
félisten
Lehetséges magyarázat a 4-5-ös rúnára.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Vistaboy
veterán
Ne csodáld, most bővítik a szerverparkot, mert ha kijön a Diablo 3, akkor a WoW mellett már nem fogják bírni...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Igazad legyen, tényleg annak néz ki. Bár a GameSpy-on sokan a World of StarCraft bejelentését várják, ettől én speciel nem esnék hasra. Bár jó volt játszani a WoW-al is egy pár hónap erejéig, két fizetős online játékot tutira nem fogok venni. Ha valaha lesz annyi pénzem, hogy megvegyek egy online játékot plusz egy-két havi játékidőt, akkor inkább a WotLK-t venném meg a WoW-hoz és egy GC-t.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Fuck3r
aktív tag
nem biztos... half = vagyis fél, a runák is beizzottak, szóval valószínü, hogy a másik fele ma délután fog frissül a sajtótájékoztatóval egy időpontban...
most már azt hiszem kijelenthetjük, mivel most már egyértelműen látszik hogy ki fog újra a felszínre törni a jég fogságából:
A sötétség fejedelme ala DIABLO papi Amen[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Fuck3r
aktív tag
nah hát ez Fuuuu de fuu de Fúúúúú de yó VAGY!!!!
programfüzet vagy valakinek a személyes kis naplója?Amúgy jah, sárgábbak a szemek elöbb én is azt figyelgettem...
talán lesz még sárgábbis aztán narancs, aztán vöröses... ámen, ebben a sorrnedben kérjük bár ha a half jelző van a kép nevében akkor már csak 1 frissítés lesz, remélem 1 óra körül, ahogy én gondolom[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Az lehet Arthas sisakdarabján megcsillanó fény is
4 rúna mellett van egy apró jel; csak az utolsó, 5. mellett nincs, ami egy viking iránytű Lost Vikings lesz.
szerk: próbaadás van a streamen, már mutatták a termet; hang nincs
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
nah veszettül kiváncsi leszek..oh de nekem Dio 3 legyen
amugy felraktam azt a progit amit linkeltetek..utánna majd mit csináljak 45kor hogy nézhessem is?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
Szvsz mindre együtt: skillek, tree-k, itemek, bónuszok, balance. Gyanítom, ez a két bemutatott class sincs kész, épp csak annyira meghegesztették őket, hogy lehessen harci bemutatót tartani (kb. mint tavaly a SC2-nél; a protossok voltak nagyjából bemutatható állapotban - de messze nem készen -, a terran/zerg erők meg ágyútölteléknek jók voltak )
Ne legyetek ennyire optimisták. Simán lehet, hogy jövőre sem lesz a Dio3 karácsonyi ajándék. Szerk: bármely másik fejlesztő/kiadó cég esetében egyetértenék (talán a Bioware kivétel, esetleg a Bungie), de a Blizzard biztosan nem ad ki a kezéből mást, mint durván precíz munkát.
szerk2: nézzétek meg a tavalyi első Starcraftos videókat. Az is súlyos volt, kiadhatónak tűnt - és a mai napig nincs dátum.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
És miből gondolod, hogy a D3 volt a Hydra project? (Hancu tegnap erre rákérdezett... diplomatikusan azt mondták, hogy ezt most hagyjuk )
-
Flash Gordon
senior tag
Jöhet, még, még, nyomjatok el pár frázist...
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
-
Sirandrish
legenda
kizárt dolognak tartom ezt a dátumot...de persze én sem bánnám ha akkor már jönne...persze ha minőségi cuccot kapnánk
Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest