Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz FehérHolló #3618 üzenetére

    "Azt meg az előbb te is elismerted, hogy a BS történetbe nem is akartál beleszólni, szóval mégis úgy mire reagáltál akkor tulajdonképpen és miért is másokat b*szogatsz?
    Értem, szóval itt ("a Blizzard Store és az RMAH közötti különbséget sem ismered, ez kész közröhely.") csak rágalmazol engem. Sőt, most is azt feltételezed rólam, hogy beleszóltam az adott témáfonálba, pedig nem.
    "

    Uramisten te gyerek legalább a hozzászólások sorrendjévél lennél tisztában, ezt a sort

    "a Blizzard Store és az RMAH közötti különbséget sem ismered, ez kész közröhely"

    a 3604-ben irtam, te pedig a 3608-ban ismerted el, hogy te nem is abba akartál belemagyarázni miközben egész végig össze-vissza beszéltél. Azért ez már egy kicsit nonszensz amit produkálsz.

    A rágalmazás vétke már egyébként túlmegy az oldal moderációs hatáskörén is, akár eljárást is kezdeményezhetnék ellened. De nem érdemes ilyen baromságra időt pazarolni szerencsére. Csak érezd, hogy attól még, hogy nem vállalod az arcod, nem tehetsz meg mindent.

    Rágalmazlak téged??? Azok után, hogy semmivel nem vagy tisztában és te kezded a másik pocskondiázását [link], utána még te hisztizel, hogy más is megmondja a véleményét rólad (ráadásul teljesen jogosan és indokoltan)?

    Szánalmas amit csinálsz, tessék: egy hatalmas fórumbohóc vagy, ezt tedd zsebre és legyél rá büszke.

    A privátban való üzengetéssel meg inzultálással pedig semmire sem mész, mentél is tiltólistára.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák