Aktív témák

  • CoyoteStarrk

    csendes tag

    Sziasztok!
    Lvl 45-ös Witch Doctorom van.
    A buildem az alábbi:
    [link]
    A játékmenet szerintem evidens, Templar follower kísér.
    Soloban és trioban szoktam játszani egy demon hunter, monk párossal. A triot most hagyjuk ott kicsit variálva van a build, a problémák sem egyértelműek amikor vannak. Ami érdekel most az a solo.
    Ezzel a builddel nagyon szépen és könnyedén haladok ÁLTALÁBAN. Act 3 Nightmare-en vagyok, a"hétköznapi" lényekkel semmi bajom, lehet akármekkora sereg a kombómmal ritkán kerülök bajba, ha mégis a Spirit Walk általában elegendő.
    A gondom a következő: Egyre kevésbbé tartom hasznosnak a Gargantuanom a játék előrehaladtával. annak helyére kellene valami hasznos tipp, ami nem eszi nagyon a manát, mert ugyan nincsen managondom, de még1 manaigényes spellt nem tudnék effektíven használni.
    Ezen felül a bossokkal és unique enemykkeel rendszeresen meggyűlik a bajom. Erre ötlet?
    Witch doctortól független kérdés:
    Most (is) találkoztam olyan lénnyel ami olyan sebességgel healelte(?) magát hogy hiába volt az 1000 körüli dps-em+a spellek+Templar+Zombie a HP-ja szinte meg sem mozdult. Mi történik ilyenkor? (konkrét példa: soul ripper act 3 eleje, katapultos küldi után nem sokkal)
    Valami immunja van az adott lénynek, vagy hogyan lehet ezeket effektíven ölni? Néha olyan sokat szenvedek ezekkel, mint egy-egy bossal.
    Sorry, ha láma és egyértelmű dolgot kérdeztem, nem találtam rendes választ sehol.

    [ Szerkesztve ]

    BattleTag: CoyoteStarrk#2870 Stream: niceguy880901 HoN: Patrick_Jane

Aktív témák