Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz flash- #1148 üzenetére

    Az első két kérdésedre nem tudunk válaszolni (sőt, igazából egyikre se nagyon), mivel fogalmunk sincs, hogy milyen játékstílust preferálsz, ill. milyen típusú fegyvereket részesítesz előnyben. Ugyanez igaz a miket fontos belerakni kérdésre. Igazából semmit sem fontos, de sok mindent ajánlott. Fegyvereken és gránátokon kívül amúgy is szinte alig van valami.

    Menüpontok ha a fegyverekre kattintasz? Kicsit sem értesz angolul? Akkor szerintem nem fogod élvezni a játékot, mert fontos a sztori benne. Egyébként ott tudod kézbe venni a cuccokat, infót lekérni róluk, és ha van valami upgrade-ed a fegyverhez, rátenni a fegyóra (na meg eldobni a tárgyakat).

    A karakterfejlesztés is teljesen attól függ, hogy hogyan akarsz játszani. Ha elsősorban lövöldözni akarsz, akkor értelemszerűen a harci képességeket kell fejleszteni. Ha lopakodni, akkor meg az utóbbi cselekvést segítő képességeket.

    Ebben a játékban pont az a szép, hogy bármilyen stílusban végigjátszhatod. Lehetsz egy Rambó, aki még az ártatlan pórnépet is kinyírja, de lehetsz pacifista is, aki még a legdurvább ellenségeket is csak elkábítja.

    [ Szerkesztve ]

    Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo

Új hozzászólás Aktív témák